@fxx Myslím, že sa podieľajú na fotosyntéze, alebo takom niečom Á je možné, že proste sa používajú normálne v potravinárstve, keďže sú to sacharidy, ale to neviem, či nie nejaké špeciálne, nejedlé A neviem ani, či je to význam biologický Ale tá fotosyntéza tam tuším bola, ak si dobre pamätám
nuž je ich viac ale v prvom rade mi tá daná pieseň musí niečo dať, takže také nejaké odveci veci, ktoré slúžia iba na srandu, tak tie naozaj nemusím... čo však môžem a obľubujem je jednoznačne téma lásky, sklamania, ale na druhej strane aj nádeje a samozrejme slušné poukazovanie na otázky týkajúce sa života a nie takou formou ako to robí väčšina hoperov... nadávaním sa nič nevyrieši ale správnym poukázaním na problém poprípade aj nejaké to možné riešenie, dokáže spraviť s poslucháčom naozaj veľa
niečo , čo dáva zmysel a má aj nejakú pointu ...ako nám raz povedala učiteľka angličtiny že počula pesničku s textom´´išiel som na bicykli, išiel som na bicykli´´ a toto sa stale opakovalo sice neviem odkial to nabrala ale toto je fakt čudne
je to podla nalady urcite ze clovek co je smutny nebud pocuvat smutne pesnicky a robit si depku a zapne si nieco vesele a ked sa potrebuje na daco nabudit tak si pusti nejaky strasne tvrdy song (teda neviem ja to tak robim)
hmm no ja pocuvam hudbu skoro stale rano vstanem a idem do skoly takze cestou do skoly , potom cez skolu , cestou zo skoly , popri uceni, pri kompe, vecer pred spanim ... a neviem ci by som cely den vedel pocuvat pesnicky len jedneho typu
neviem prečo, ale v poslednej sa mi najviac páčia pesničky venované niekomu kto zomrel...
a inak skoro všetko, okrem otrepaných textov o láske a textov istej skupinky raperov, ktorí rapujú len o tom kolko majú peňazí a áut, a kolko kuriev do nich napratajú...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
42 komentov
nie take typu a ja som ju lubil a ju nelubim lebo zrobila hento s tymto a pod.
radsej Demonstrujuce tuto zlu dobu...
oprav ma!
A co sa Vam nezda na zrobila? Tiez to nepouzivam, ale tak.. z kontextu vety sa domysliet da, tak naco sa robit blbym, ta ně?
2. jasné texty bez falošného dojmu skrytých významov (Why Does My Heart Feel So Bad, Oh My God /Pink/)
3. akýkoľvek dríst, z ktorého sa mi nehorázne páči niekoľko náhodných veršov (tuto dokonca vrátane Bad Romance)
4. "je to celé nahovno" - Nothing Ever Happens, Mad World
a inak skoro všetko, okrem otrepaných textov o láske a textov istej skupinky raperov, ktorí rapujú len o tom kolko majú peňazí a áut, a kolko kuriev do nich napratajú...