ale fakt, už mi leziw na nervy, že som v podstate jediná nezadaná z celej partie. dobre, keby som chcela, mohla by som dakoho dať, ale o čom by to bolo? najhoršie su tie pocity, keď sa všetci okolo objímajú a bozkávajú a ja tak bokom že.. uhm.. čaute, aj
no.. moje kamaratky sa vydavaju a rodia a ja beham po nocnych kluboch a miesto ranneho vencenia domaceho milacika vencim seba v parku s pivom v ruke..
niekedy mi to pride luto.. byt sama je zle, je to mizerny pocit.. ale zase nechcem niekoho na krku kto mi bude vyratovat toto a hento a budem musiet cvikat doma.. ee..
ked sa najde dajaky co sa bude chciet so mnou v tom parku vencit, milerada sa s nim aj o to pivo podelim.
než som mal prvý vážny vzťah, bolo to úplne v pohode, prakticky som nevedel o čo prichádzam, teraz, po niekoľkých vzťahoch mi to chýba, neviem byť zrazu sám. rád by som to bral tak že mám vo všetkom voľnú ruku, nikto ma neobmedzuje a môžem si robiť čo chcem, ale...proste sa to nedá. keď už človek vie, čo ho vo vzťahu môže čakať (mal som zatiaľ šťastie a debilné partnerky sa mi vyhli, takže to bolo poväčšinou krásne a intenzívne)...takže hej, je to divné, až nepríjemné, aspoň mne..ako sa toho zbaviť? keď niekto zistí, dajte vedieť aj sem :/
no, ja som teraz "single" po 5 rokoch, takze je to pre mna uplne novy pocit, ale nie je divny.
a vobec sa na to nepozeram cez blbosti typu - mozem do rana zurovat a nemusim rano vencit psa, nemusim si v zime holit nohy a s nikym sa hadat....to su ake hluposti...
u mna to skor prerasta do toho pocitu, ze som to opat ja, idem sama za seba, za svoj zivot.
ale casom urcite pride niekto s kym to bude znova super, lebo ved...ve dvou se vse lepe tahne. ci?
@najivna no presneee :/ také tie "depky" na pár hodín/dní ako kedy ... niekedy u mňa prepuknú,keď si kus vypijem a vidím páriky okolo seba,že dpč čo som mimozemšťan,že ja také nemám ...
jasné menejcenná....a keď sa dáš "do kopy" s nejakým uplnym chrapogotom len aby si nebola sama tak to áno, isto budeš hrdejšia..... alerob si ako sceš...
inak vždy som si myslela že človek má partnera preto že k nemu cíti...a nie preto že v parte je posledný bez
@soul2mate veľmi dobre poznám ten pocit.. samozrejme nie je to vždy, ale keď už su naokolo samé páriky a každý sa s niekým bozkáva atď.. :/ niekedy aj závidím, ale hlavne si pripadám ako idiot :/
@soul2mate dost ta nechapem preco si pripadas menej cenna??
To ze nikoho nemas este neznamena ze nemozes mat ovela krajsi vztah ako ti naokolo a laska pride ked ju najmenej cakas nejde o to kedy ale Kolko vydrzi a s kym Drzim palce
neviem prečo,lae ja som sa cítili rovnako,aj ked som bola zadaná aj ked som bola volná. momentálne si uzívam pocit volna...a ten super pocit,že zas čakám na koho zas naďabííím.
Takto: ja som tiež nezadaná a vôbec nemám divný pocit. Mám kopu času len pre seba, môžem sa v pohode venovať svojim záujmom a plánom a nemusím si kvôli frajerovi deliť čas, cítim sa neovplivnená, jednoducho sama sebou, som šťastná, nemám depky z žiadnej "partnerskej krízy", nikoho neotravujem rečami o svojom "miláčikovi", môžem si na každom baráku/festivale/diskotéke začať s kým chcem a čo chcem bez víčitiek, nemusím tak veľmi dbať o svoj vzhľad; podporu, pomoc a oporu mi poskytujú priatelia a rodina...a čo viac potrebujem? byť nezadaná má milióny výhod. Neboj sa, veď predsa s chlapom v manželstve stráviš ešte vyše plovicu života, tak si teraz užívaj slobodu a nezávislosť
divný pocit ? neviem prečo mne to príde ako super pocit aj keď máš pravdu keď sa všetci naokolo bozkávajú a objímajú nieje to nič príjemne aj keď trochu smiešne ale z toho si netreba robiť ťažkú hlavu
vztah je krasna vec, ak je tam vzajomna laska, respekt, ucta, porozumenie atd., ale ak je clovek slobodny, nie je to nic zle, ani horsie..jednoducho treba si ten cas vyplnit kamosmi, rodinou, zalubami a uzivat si ten single stav.. ten pravy niekde je a zjavi sa v ten spravny moment (ci ten zaver je uz prilis romanticky? )
ja som si už zvykol na samotu, ale tiež mám takéto pocity pri iných pároch a najviac ma štvú ľudia, čo hovoria, že máš čas alebo, že raz stretneš tú pravú - to pokladám za sprostosti, pokiaľ sa človek nesnaží niekoho si nájsť, tak ostane sám na stálo - pečené holuby nepadajú do huby a pokiaľ na to nemá človek povahu, ako ja, tak mu ostane len samota
je super byt nezadaný... občas napríklad v lete ked je najviac akcií proste môžeš ísť s kým chceš a kam chceš vyhnes sa ziarlivostním scénam a tak .. ale samozrejme je krásne máť niekoho kto ťa skutočne lúbi ale každý si raz niekoho najde si mysím
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
56 komentov
ten pocit ze si mozes robit co chces s kym chces kedy chces? ten pocit ze v zime si fakt nemusis holit nohy?
vsak to je super s nikym sa nehadas nikto ta nevytaca nejde ti na nervy...
o akom divnom pocite to hovorime?
Ja stále čakám,že sa do niekoho bezhlavo zamilujem raz to predsa musí prísť nie? ... stále sa niekto zapozeral len do mňa, a potom to nebolo ono...
a na mňa sa môžeš kľudne zapozerať, mne to neva, keď spím
niekedy mi to pride luto.. byt sama je zle, je to mizerny pocit.. ale zase nechcem niekoho na krku kto mi bude vyratovat toto a hento a budem musiet cvikat doma.. ee..
ked sa najde dajaky co sa bude chciet so mnou v tom parku vencit, milerada sa s nim aj o to pivo podelim.
inak nohy si v zime ani ja neholím a je to skvelé
No minimálne to vyzerá, že za postovanie toho obrázku sú nejaké body
a vobec sa na to nepozeram cez blbosti typu - mozem do rana zurovat a nemusim rano vencit psa, nemusim si v zime holit nohy a s nikym sa hadat....to su ake hluposti...
u mna to skor prerasta do toho pocitu, ze som to opat ja, idem sama za seba, za svoj zivot.
ale casom urcite pride niekto s kym to bude znova super, lebo ved...ve dvou se vse lepe tahne. ci?
@jerometoucanrainbow óóó nad touto ponukou nemusím ani rozmýšľať
inak vždy som si myslela že človek má partnera preto že k nemu cíti...a nie preto že v parte je posledný bez
a inak @2
ináč všetko má svoj čas
To ze nikoho nemas este neznamena ze nemozes mat ovela krajsi vztah ako ti naokolo a laska pride ked ju najmenej cakas nejde o to kedy ale Kolko vydrzi a s kym Drzim palce
a
aj tak sa na ňu pozri
vyzerá to tak, že si na to mám zvykať. Takže podobne som na tom.
@jerometoucanrainbow ale len polovicu mojej vzacnej plechovky cakam ta v pondelok 7.30 rano v parku oproti smithfield market