ach jaaj .. kamarat na tom straasne ficiii ... a aj kamosky trochu ...
videla som kralove rocku a podla mna je to, bez urazky vsteci milovnici, riadna blbost ale zrejme je to vec nazoru
odpoved na otazku - znam kapelu jacka blacka ale neobohacuje to nejako moj zivot
jedna pesnicka sa mi pacila ale po zhliadnuti prekladu ma to preslo
PICK OF DESTINY RULEZ!!! viem ho skoro cely naspamat... uz aj tu latinsku cast, ked ten predavac hovori ze Tam odkud si prisel zustanes, dokud zas cely nebudes
a songy...no koniec Kickapoo, Master Exploder...a potom Belzeboss,ked porazili diabla svojou hudbou, proste riadna pecka
aj ked tie texty,nooo (*bez komentara ale im asi nejde velmi o to rozoberat problemy nestastnej lasky a pod
@eraser jj,sak ja vieem ale zasa ked pocuvam tie texty, kde je 3/4 FUCK,tak ma to tiez nenaplnuje stastim...ale to nic nemeni na tom,ze Belzeboss je od nich najvacsia pecka
@finwaell tie videa mi nejdu spustit...ale uz len z toho uvodneho obrazku usudzujem, ze to bude fakt jemne a nezne
@slnieckowa ja viem, nešlo, asi nejaké autorské práva či čo. Ale @29 je tá pesnička čo som ti chcel ukázať len miesto bushovho škaredého ksichtu tam bol celkom milý animovaný klip takže ti budú musieť stačiť tie slová
@eraser nooo,take nieco to bude ale ich texty celkovo nejaky velky vyznam nemaju napriklad taky Belzeboss... ale to nic nemeni na tom, ze je to skvely song
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
38 komentov
videla som kralove rocku a podla mna je to, bez urazky vsteci milovnici, riadna blbost ale zrejme je to vec nazoru
odpoved na otazku - znam kapelu jacka blacka ale neobohacuje to nejako moj zivot
jedna pesnicka sa mi pacila ale po zhliadnuti prekladu ma to preslo
a the Pick of Destiny.. och.. ešte teraz sa smejem keĎ si na to spomeniem, pri tej úvodnej pesničke som skoro umrel
ten malý chalan je dokonalý asi ho hodne dlho vyberali aby sa mu tak podobal
a songy...no koniec Kickapoo, Master Exploder...a potom Belzeboss,ked porazili diabla svojou hudbou, proste riadna pecka
aj ked tie texty,nooo (*bez komentara ale im asi nejde velmi o to rozoberat problemy nestastnej lasky a pod
A to je len dobre ! Textov o vyššie uvedenej téme je už slušne povedané AŽ MOC !
a aby si vedela tak majú aj jemnú pieseň o milovaní aha
@finwaell tie videa mi nejdu spustit...ale uz len z toho uvodneho obrazku usudzujem, ze to bude fakt jemne a nezne
skoro som zabudol na Fuck You Gently...
@finwaell tak toto je iny lovesong akoze melodia fakt krasna.... a tie slova? noo,asi som moc narocna