Ahojte chcela by som poradiť ohladom kupy novych tenisiek, mam pocit ze tie moje su uz take vybehane ze nesplnaju svoju funkciu, a chcela by som hlavne popozerať na nete lebo som lenivá chodiť po obchodoch tak mohli by ste odporucit aj nejake stranky :
ja mam taketo a som s nimi spokojna, su lahke a mam ich aaj na behanie,a aj ked chodim do lesa na prechadzky, ale ja som taky šupak no ale na beh odporucam!
@2 mam aj ja, ale tyrkysovo-fialove uz sa tesim, kedy ich vyvencim a su fakt super lahucke a pohodlne, este v nich mam daku gelovu vlozku, takze jak po oblacikoch keby som behala
ja ti neporadím, lebo nie som bežec, ale keď ti naozaj záleží na kvalite behu, tak sa neriaď komentármi, že riešiš blbosti a podobne, topánka je naozaj veľmi dôležitá.
ak sa ti nechce chodiť po obchodoch, tak počítaj nejaké fóra, na ktorých sa ale vyskytujú naozaj ľudia, ktorí sa vyznajú do behu, nie tuto super odborníci na všetko.
najlepšie by ale bolo zájsť do obchodu nejakého dobrého a poradiť sa s predavačmi : )
@5 hej no, tu su odbornici na vsetko a na nič, asi som zas mala ruzove okuliare ze sa to pomenilo
a dikes za normalny koment, aj tu babám, mne to je lepšie ked mi niekto povie zo svojej skusenosti, a už len prídem do shopu s konkretnou poziadavkou poskusat
@speechless na druhej strane nie som ten, čo o behu nevie nič....posledné 3 roky chodím pravidelne behávať 3krát do týždňa za každého počasia celý rok....len nejako neriešim obuv, lebo keď je dobre padnúca na nohu, tak je jedno, čo je to za značka...jedine nesmie byť veľmi tenká podrážka, ak chceš na asfalt
@9 milujem keď niekto niečo robí pravidelne a tak si myslí, že sa do toho vyzná.
ja mám pravidelne matiku 7 krát týždenne a tiež sa v nej nevyznám :ehm:
ľudia boží, vedieť správne behať a mať k tomu správe náčinie je hotové umenie, to neni že vybehnem v cvičkách po tatovi zo spartakiády na ulicu a bežím jak v škole na obed
@blanc ale ja sa behu venujem trochu a chodím aj na súťaže, minulý rok som skončil 6. na MS stredných škôl v atletike v behu na 3000m a to nie je na zahodenie aj keď to neni ani najlepšie.....v tom prvom komentári som sa zle vyjadril, ale som vytočený, keď ľudia prehnane riešia obuv a hlavné sú výsledky
@eastsidewestside hlavné je aby si po 30ke dokázal ráno vstať z postele bez toho aby si pri tom potreboval na kolenách ortézu a v 60ke aby si nevysedával na vozíčku.
@ygor 10-15 rokov dozadu sa to vôbec neriešilo a ten a ľudia taktiež sportovali...a narážal som na to, že pokiaľ je človek rekreačný bežec, tak mu neni treba výstroj ako by sa pripravoval na maratón....ale tak asi škoda to tu písať
@eastsidewestside to že 10-15 rokov dozadu nebolo v tomto smere dosť ľahko dostupných informacií ako je tomu teraz ale neznamená že by sa človek kvôli tomu teraz nemal prečo o takejto tématike informovať. Zvlášť ak je do toho ochotný vraziť vlastné peniaze a vôbec mu to neuškodí a naopak pomôže predísť zdravotným problémom. A to vravím ako človek čo chodieva behávať von v číňanoch.
A btw, keď je človek rekreačný bežec, tak u neho výsledky nie sú podstatné, ale robí to z iného dôvodu ako zabehnúť za čo najmenší čas čo najviac.
@eastsidewestside ja som doteraz behavala rekreacne a preto som to neriesila, ale chcem sa niekam posunúť ako človek žijúci sportom, aj som si poplatila nejaké maratóny tento rok a ako vraví @ygor dnes je uz kopec inovácii vymyslov a ja do toho svoje peniaze obetujem, radsej ako na pre mna nepodstatne veci
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
ja mam taketo a som s nimi spokojna, su lahke a mam ich aaj na behanie,a aj ked chodim do lesa na prechadzky, ale ja som taky šupak no ale na beh odporucam!
ak sa ti nechce chodiť po obchodoch, tak počítaj nejaké fóra, na ktorých sa ale vyskytujú naozaj ľudia, ktorí sa vyznajú do behu, nie tuto super odborníci na všetko.
najlepšie by ale bolo zájsť do obchodu nejakého dobrého a poradiť sa s predavačmi : )
a dikes za normalny koment, aj tu babám, mne to je lepšie ked mi niekto povie zo svojej skusenosti, a už len prídem do shopu s konkretnou poziadavkou poskusat
ja mám pravidelne matiku 7 krát týždenne a tiež sa v nej nevyznám :ehm:
ľudia boží, vedieť správne behať a mať k tomu správe náčinie je hotové umenie, to neni že vybehnem v cvičkách po tatovi zo spartakiády na ulicu a bežím jak v škole na obed
aha tak radšej si odjebať kĺby na nohách, hlavná vec, že niečo vyhráš
A btw, keď je človek rekreačný bežec, tak u neho výsledky nie sú podstatné, ale robí to z iného dôvodu ako zabehnúť za čo najmenší čas čo najviac.
a tak celkovo dakujem za nazory