Sedí krava na plote, štrikuje kakao, letí okolo bager a pýta sa: ,,Koľko je hodín?" Krava pozrie na teplomer a hovorí: ,,Sobota." Bager na to: ,,Nevadí, aj tak som Slovanista."
Potrebujete: deku, veľmi, naozaj veľmi nudnú knihu, kus koľajnice, jablko, ďalekohľad, zápalkovú krabičku a pinzetu
Postup: Na brehu rieky, kde sa obyčajne zdržiavajú krokodíly, si rozložíte deku a začnete čítať veľmi nudnú knihu. Keďže je veľmi nudná, čoskoro zaspíte. Krokodíl, ktorý vás chce zožrať, príde k vám a začíta sa do vašej knihy. Je to naozaj veľmi nudná kniha a o chvíľu spí aj on. Platí, že kto skôr zaspal, ten sa aj skôr zobudí, takže vstanete, zabalíte krokodíla do deky a utekáte, čo vám nohy stačia. Ostatné krokodíly chcú zachrániť svojho súkmeňovca a bežia za vami. Keď vás budú doháňať, zahoďte koľajnicu, pobeží sa vám ľahšie. Keď vás už-už dobehnú, odhoďte jablko. Podľa príslovia jablko nepadá ďaleko od stromu, takže nablízku by mal byť strom. Vyleziete naň a krokodíly sa zhromaždia pod ním. Vytiahnite ďalekohľad a pozrite sa na krokodíly z opačnej strany. Uvidíte, akí sú maličkí. Potom ich stačí už len pinzetou poukladať do zápalkovej škatuľky a vrátiť sa domov s bohatým úlovkom. Veľa zdaru!
-Prosím si 3 alebo 4 rožky a 20 alebo 30 deka tresky...
-Tak 3 alebo 4 rožky??!
-Áno, a 20 alebo 30 deka tresky...
A na záver skutočný môj zážitok: poznáte tie DVD-čka RW sú pluska a minuska +/-, tak som si vypýtal v Datarte v BB, že prosím si 10 DVD RW-čiek... Predavač: Plus, mínus? A ja, že no nie, presne 10... tak stane sa
Vynorí sa ponorka na púšti, vystúpi z nej muž a zbadá kravu ako kosí lekvár, pristúpi k nej žaba a spýta sa, koľko je hodín. Ďakujem uhorky nefajčím. Vieš čo z toho vyplýva? Nelez na strom, lebo ťa zrazí električka.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
66 komentov
- Dobre, ale najprv mi vráťte pero.
alebo
Stretnú sa dve babky a jedna z nich nepríde.
Inak @9 je skvelý!
Žiadny. Ani jeden nemá zips.
Skala je vysoká a ježkovi to vôbec nevadí.
Zoofil: chcelo by to mačku.
Pedofil: Chcelo by to mačiatko.
Sadista: Chcelo by to mačiatko a budeme ho mučiť.
Nekofil: Chcelo by to mŕtve mačiatko.
Milovník adrenalínových športov: Mňau !
@anabbel nie si
Potrebujete: deku, veľmi, naozaj veľmi nudnú knihu, kus koľajnice, jablko, ďalekohľad, zápalkovú krabičku a pinzetu
Postup: Na brehu rieky, kde sa obyčajne zdržiavajú krokodíly, si rozložíte deku a začnete čítať veľmi nudnú knihu. Keďže je veľmi nudná, čoskoro zaspíte. Krokodíl, ktorý vás chce zožrať, príde k vám a začíta sa do vašej knihy. Je to naozaj veľmi nudná kniha a o chvíľu spí aj on. Platí, že kto skôr zaspal, ten sa aj skôr zobudí, takže vstanete, zabalíte krokodíla do deky a utekáte, čo vám nohy stačia. Ostatné krokodíly chcú zachrániť svojho súkmeňovca a bežia za vami. Keď vás budú doháňať, zahoďte koľajnicu, pobeží sa vám ľahšie. Keď vás už-už dobehnú, odhoďte jablko. Podľa príslovia jablko nepadá ďaleko od stromu, takže nablízku by mal byť strom. Vyleziete naň a krokodíly sa zhromaždia pod ním. Vytiahnite ďalekohľad a pozrite sa na krokodíly z opačnej strany. Uvidíte, akí sú maličkí. Potom ich stačí už len pinzetou poukladať do zápalkovej škatuľky a vrátiť sa domov s bohatým úlovkom. Veľa zdaru!
Ide babka po púšti a potkne sa o predlžovačku
Áno viem.
Ďakujem
Hélium nezareaguje.
Ide had na bicykli a stretne ho zajac a zajac sa ho pýta. Ako ideš na tom bicykli šak to neni možné. Had povie jaj a spadne.....
"Život je krutej. Haha," zasmála se buchta a vyhnala tvaroh z podnájmu....
- "Založili jsme kvarteto."
- "A kolik vás je?"
- "Tři."
- "A kdo?"
- "Já a brácha!"
- "Ty máš bráchu?!"
- "Ne proč?".....
Jde hřebík na vandr a potká ho kladivo.
"Kam jdeš, hřebíku?"
"Jdu na vandr."
"Buch buch, nikam nepůjdeš."........
a teraz moj vymysleny v tejto chbili : Ide fero do krcmy a nema na pivo
Hustééé!!
Dedko: Babka, uhni!
A babka uhnila a dedko sa rozložil na gauči...
-Prosím si 3 alebo 4 rožky a 20 alebo 30 deka tresky...
-Tak 3 alebo 4 rožky??!
-Áno, a 20 alebo 30 deka tresky...
A na záver skutočný môj zážitok: poznáte tie DVD-čka RW sú pluska a minuska +/-, tak som si vypýtal v Datarte v BB, že prosím si 10 DVD RW-čiek... Predavač: Plus, mínus? A ja, že no nie, presne 10... tak stane sa
Aby sa maskoval v lentilkach ....
A videli ste niekedy slona v lentilkach? Nie?
No vidite ako sa dobre maskuje ...
Viete aky je rozdiel medzi sexom a bicyklovanim? Nie?
Tak bicykluj dalej
a ked o babkach tak:
ide babka po pusti a stretne dedka
IDÚ DVE STÍHAČKY A JEDNA NESTÍHA!
Idú dva kamienky a hrajú sa na štrk.
Vlk na to: "To je tráva, žábo!"
Žába: "A jak se to kouří?"
Vlk: "Hele žábo, to musíš dát toho největšího práska přímo do plic a dlouho to udržet.
Žába: "A jak dlouho to mám v sobě podržet?"
Vlk odpoví: "Tak dlouho, jako bys plavala pod vodou, na druhou stranu řeky a zpátky."
Žába si dá práska a skočí do vody.
Nevydrží to a na druhém břehu se vynoří a vyfoukne.
Tam na ni kouká hroch a hned se ptá: "Žábo, co to tady provádíš??"
Žába: "Ale... učím se kouřit trávu."
Hroch: "Já chci taky!"
Žába: "Tak to musíš na druhý břeh, tam je vlk a on tě to naučí."
Hroch plave, plave, vynoří se na druhým břehu.
Tam na něj vejrá zhulenej vlk s vypoulenýma očima a křičí:
"TI JEBE ŽÁÁÁBO!!!! UŽ VYFOUKNI!!!!""