Všimli ste si, že máme tento víkend cestovné v MHD zadarmo?Aspoň teda my, martinčania. V rámci akcie "Európsky týždeň mobility". Privítali by ste takúto akciu aj u Vás v meste? Myslíte, že by pomohla k podpore myslienky využívania alternatívneho spôsobu
Nevidím nič zlé na používaní súkromnej automobilovej dopravy, ak kvalita MHD ostane na súčasnej úrovni, nikto ma nedonúti ju používať, ani keby bola zadarmo, ani keby mi za to platili... Ale samozrejme, že mám radosť z takýchto akcií, som rád, že je na cestách menej áut, a tiež som rád, že mám kde v meste parkovať.
MHD chodím minimálne, Handlová je malé mesto a aj keď tie autobusy chodia každú chvíľu, radšej sa prejdem. Vo väčších mestách je MHD alebo auto nutnosť, ale ja zase nepochopím, prečo niekto ide si kúpiť raňajky do Tesca ktoré má pred domom na aute ..
ja mam rad MHD , mozem si dat pivo , ked mam chut mam vodicak ,ale skratka ma nebavi soferovat , beriem to len ako nutnu povinnost raz za cas ale najviac milujem metro na cestovanie
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
Asi tak nejako.
MHD je pomalá, mešká,jebnutá a stále ju zdražujú