Cawte tak som sa nudil a napadla ma len taka blbost ze sa budeme spocitavat asi takto: ja som teda 1+1=2...druhy napise hned 2+2 = 4 pozor treti napise 4+3 =7 stvrty napise 7+4=11 cize vysledne predosleho plus svoje cislo
kazdy napise vysledok posledneho cloveka a pripocita svoje cislo prispevku takze posledne vidim 22 a moje bude pravdepodobne jak ma nikto nepredbehne 11 takze... 22+11 =33
@murcatko ...vzdy ten vysledok ktory dakomu naj tebou vyjde, napises cize napr. 22 a k tomu pripocitas to cislo, ktore si ty, cize traz si 10...takze 22+10=32 ...chifalda mala napisat 32+11=43..
Každý sem napíše prispevok obsahujúci písmenko "a" ... To bude ale nekonečná psina, nie?
A keď to niekoho prestane baviť, tak si môže napísať program, ktorý generuje náhodné čísla ... A bude klikať a klikať a klikať ... Niečo tak úžasné už človeka predsa znudiť nemôže, nie? .. A o zábavu do konca života postarané ...
Len preto, že si myslíš, že keď sčítaš dve malé číselká (áno viem, je to brutálne ťažké, zvládajú to len jedinci s vysokou inteligenciou a absolvovaným aspoň 20 ročným sústavným vzdelávaním) vieš dobre logicky uvažovať, tak nemusíš úplne bez nejakých podkladov odvodzovať, že človek, ktorý toto ako hru skritizuje, pretože je zábavná asi ako slovenské sitcomy v telke, nemá logické uvažovanie
@55 nahodou, mne to tu pripada ako fakt dost velka psina.. napriklad peterkoo v @36 nevie spocitat 296 + 35 , ze si musi ist po kalkulacku.. a potom sa vrati a napise, ze 341 ..a nikto si to nevsimne. neviem, co na to povedat
Dobre dobre, už to bolo prehnane vážne, ale o to sa mi to viac páči, musím si dávať zle rozoznateľnú iróniu rovno do žily
No tak by si si tú Bulharskú konštantu mal zapamätať, aby si nabudúce nevíril obavy okolo nesmierne elegantného riešenia odborníka s nickom peterkooo, ktorý patrí medzi uznávaných matematikov
.... ....
No budem pracovať na tom, aby som už bol dobrý psík a aby tie hlody nevyznievali až tak divne
A ty zatiaľ študuj tú matiku, hlavne by si mal dobiehať v obore matematika spočítavania príspevkov vo fóre
ja len ze celkom fajna zabava skoda ze som sa dostal po dlhom case az teraz na birdz ale ma zaujali tiez nitkore vypocty niktori ludia musia ist pre kalkulacku ( ratam stym ze ten clovek ma win nema v ponuke start tento OS kalkulacku ? to len tak btw ) no a este co keby sa to tu robilo na nasobilku kedze zlomky by tu asi moc ludi nezvladalo ( aj tak je to uz pri 3 nerealne s vysledkom 0.1666 periodickych takze 1x1=1 druhy 1x2=2 treti 2x3=6 stvrty 6x4=24 piaty 24x5=120 120x6=720 by sme dosli k zaujimavym cislam ok dlho som sa nerealizoval s cislami v poslednej dobe koncim pri blbostiach
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
64 komentov
13+4=17
17+5=22
lucinka: skludni hormon a narataj do desat, kym zmazes tuto diskusiu
asi 331
mazať to žiaľ nemôžem
Už sa vám nechce?
Tak treba novú hru ...
Každý sem napíše prispevok obsahujúci písmenko "a" ... To bude ale nekonečná psina, nie?
A keď to niekoho prestane baviť, tak si môže napísať program, ktorý generuje náhodné čísla ... A bude klikať a klikať a klikať ... Niečo tak úžasné už človeka predsa znudiť nemôže, nie? .. A o zábavu do konca života postarané ...
no len preto ze neviete logicky uvazovat to tu kritizujete, no hanba vam!
a vtipne, ak som to ja zle spravila ale hadam nie
Len preto, že si myslíš, že keď sčítaš dve malé číselká (áno viem, je to brutálne ťažké, zvládajú to len jedinci s vysokou inteligenciou a absolvovaným aspoň 20 ročným sústavným vzdelávaním) vieš dobre logicky uvažovať, tak nemusíš úplne bez nejakých podkladov odvodzovať, že človek, ktorý toto ako hru skritizuje, pretože je zábavná asi ako slovenské sitcomy v telke, nemá logické uvažovanie
Preboha ty si nevzdelanec, veď to 341 napísal až o príspevok neskôr, teda k tomu logicky pripočítal 5!/12 ...
Čo vôbec môže človek čakať od niekoho kto chodí do školy asi tak 13ty rok
ale nie, toto mi nerob, lebo daktorí ľudia nemajú problém zobrať to vážne
No tak by si si tú Bulharskú konštantu mal zapamätať, aby si nabudúce nevíril obavy okolo nesmierne elegantného riešenia odborníka s nickom peterkooo, ktorý patrí medzi uznávaných matematikov
.... ....
No budem pracovať na tom, aby som už bol dobrý psík a aby tie hlody nevyznievali až tak divne
A ty zatiaľ študuj tú matiku, hlavne by si mal dobiehať v obore matematika spočítavania príspevkov vo fóre
ja len ze celkom fajna zabava skoda ze som sa dostal po dlhom case az teraz na birdz ale ma zaujali tiez nitkore vypocty niktori ludia musia ist pre kalkulacku ( ratam stym ze ten clovek ma win nema v ponuke start tento OS kalkulacku ? to len tak btw ) no a este co keby sa to tu robilo na nasobilku kedze zlomky by tu asi moc ludi nezvladalo ( aj tak je to uz pri 3 nerealne s vysledkom 0.1666 periodickych takze 1x1=1 druhy 1x2=2 treti 2x3=6 stvrty 6x4=24 piaty 24x5=120 120x6=720 by sme dosli k zaujimavym cislam ok dlho som sa nerealizoval s cislami v poslednej dobe koncim pri blbostiach
Hm, asi sa prepadnem od hanby, že som zatiaľ neprišiel na toto superzábavné riešenie ...