ja som videla len celú 4. sériu, lebo som v tom roku sedela so spolužiakom, ktorý si to sťahoval, tak som si to vypýtala a pozrela potom som si stiahla aj pár prvých epizód, ale potom sa mi to nechcelo sťahovať
ale keby mi to niekto dá, všetky série, tak by som si to pozrela
odolavala som dlho ale vcera som to zacala pozerat od zaciatku btw k diskusii.. tvoja otazka nedava zmysel nemozu sa rozist ked davas predtým otazku budu nakoniec spolu tak bud budu alebo nebudu.. alebo budu a potom sa rozidu.. nemozu nebyt spolu a rozist sa prepac uz som ticho dovi
Ja som pozerala asi len prve dve serie a potom uz som poznala komplet vsetky mozne dejove zvraty dopredu a vobec nic ma tam neprekvapovalo, tak som si na to zvykla, ze to prestalo byt super a teraz ma to uz nebavi, lebo tie vtipy su pre mna ohrane to mam za to, ze som si dala serialovy maraton dve serie za par dni... sokova terapia, sak som to videla naposledy pred 2 rokmy a nechyba mi to. A gossip girl to iste
Povedal by som ze tento serial je urceny skor pre chlapcov a muzov ktory maju ovela vacsi prehlad v hrach ,filmoch, ,fyzike atd atd ..
A uz vobec neni pre dievcata od 0 do 19 ... nepride im to smiesne ... ale ved je tu Hanna Montana a podobne cool serialiky
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
ale keby mi to niekto dá, všetky série, tak by som si to pozrela
teraz vždy, keď je nová časť, pozriem si ju, ale už ma to tak nenadchýna...
A uz vobec neni pre dievcata od 0 do 19 ... nepride im to smiesne ... ale ved je tu Hanna Montana a podobne cool serialiky
BTW kde sledujete seriál vy? ja používam » serialy.onlinetv.sk/teoria-velkeho-...