A to nelezite v malinkej hotelovej izbe, kde nieje klimatizacia len jebnute okno, ktore sa DOST napicu otvara... A na Vas je polozeny laptop, ktory hreje jak svina.
A pracujte v takych podmienkach... Mam na sebe iba trenky a potim sa jak svina...
ja sa tiež nestažujem ani na zimu ani na dážd (ved do šenku sa nejako dostanem a odtial už je mi jedno ) ani na vietor... ale toto horko je fakt husté.. čera som skoro odpadol stých pív na tom horku (2 hod v autobuse - smrták) & zimu milujem.. vtedy sa najlepšie lyžuje
Ale vám fajne Ja sa zasa cítim ako vo väzení. Vonku je krásne, slnko pečie. Išiel by som si zabehať, ale nemám na to čas, pretože sa musím učiť na jednu skurvene ťažkú skúšku.
Ja teplo milujem .. zboznujem rada sa opalujem... boze to je super nie ako doma poniektory sedia az do 9 vecer kym sa schladi.. kym je teplo treba ho vyuzit no ne? xixi ci to iba ja som taka ina?
inac stifut sparv si na tu stolicu obliecku pomoze
No dufajme ze pomoze, ale moja stolicvka je moc citliva na modu tak neviem co zozenem taku aka jej bude vyhovovat........hehehe teraz aspon ale dosla burka, konecne je fasa pocko...
nahodou pred dvomi hodinkami bola v aspon v trnave a okoli hotova apokalypsa, som sa vracal busom domov a musel som so soferom odsuvat spadnuty strom a v izbe mam rozbite okno, no popici..
ale inak ani ja moc teplo nemusím, síce sa rada opaľujem aj plávam, ale neznášam, ked musím byť na slnku a čosi robiť alebo nebodaj slapat na bike cez tú horúcavu. No na odpadnutie
hmm.. tak tá burka čo bola neskaj bola uplne super.. sice som ju celú prespal, ale počul som o nej, takže si ju dokážem živo predstaviť, a je to uplne krásny pocit sedet doma v teplúčku a kukat ces okno jak tam leje, fučí a blíska sa pod. Uplne super vec podla mna. Jako nechcel by som byt niekde vonku.. by som mal teraz troška iný príspevok..:: )
ta burka vcera bola pecka!!!! ma na ceste domov stihla mi nebolo vsetko jedno ked som sla popri kolajniciach dake babky utekali s motykami domov aaa blesky vsade...okolo mna konare lietali poodtrhane zo stromov keby ma tresnu tak tam este dnes lezim..ale s dazdom to bolo dobre nacasovane akonahle som dvere za sebou zabuchl doma sa taky lejak spustil to sa mi ratalo a doma nam este aj elektrinu vypinalo vkuse..som ani ordinaciu celu nevidela
Ja mam radsej sneh a neznasam horucavu. Nemusim ani sediet na kozenej sedacke, na ktoru by som si asi ani nesadla, pokym by to nebolo nutne, lebo je to hnusna lepka. A co je este horsie, bude este teplejsie. Kym nepride jesen. A to nehovorim len o globalnom oteplovani...
inač ste neska bol koncert proti globalnemu oteplovaniu a to v britanii a australii a to tam v australii by si sa tušim z tej sedačky ani neodlepil:::::::::::::
No ja sa nemam na co stazovat V kancli klima, v aute klima, doma klima
Ved dnes uz je to normal vec, klimu v aute ma uz kazdy druhy, a normalna schodpna klima do bytu stoji neco okolo 8 litrov. To neni az taka strasna ciastkanemyslite ?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
38 komentov
A pracujte v takych podmienkach... Mam na sebe iba trenky a potim sa jak svina...
to je moje
inac stifut sparv si na tu stolicu obliecku pomoze
ale inak ani ja moc teplo nemusím, síce sa rada opaľujem aj plávam, ale neznášam, ked musím byť na slnku a čosi robiť alebo nebodaj slapat na bike cez tú horúcavu. No na odpadnutie
A: Nazdar
B: Naa serus
A: ako žiješ?
B: dobre a ty?
A: aale šak pomáličky
B: hmm...
A: hmm... to je dnes krásne počasie
B: to hej,, ale včera jaká bola burka..
... no a hnet je o čom vykecávat.. takže ma udivuje že tuna ludia račej kecaju o predkožke než o počasí ...
Ved dnes uz je to normal vec, klimu v aute ma uz kazdy druhy, a normalna schodpna klima do bytu stoji neco okolo 8 litrov. To neni az taka strasna ciastkanemyslite ?