takze ja mam v mojej izbe 17 v obyvacke je asi 26 v kuchyni 21 v chodbe je kosa ale neviem kolko tipujem tak 13 v kupelni asi takych 20 v spalni kde spi mama je asi 23 tipujem a este v zadnych izbach kd
doma máme v byte 22 stupňov... Čo sa týka mojej izby doma, tak je tam chladnejšie... nemám veľmi rada teplo... Ale na priváte, tak tu je v kuse kosa, v kuse kúrim... ale netuším, koľko tu môže byť stupńov, keďže teplomer ani jeden.
v izbe momentalne 23, a to je jedine co viem k tomu momentalne povedat lebo vo vsetkych izbach je to vzdy trochu ine, podla toho ci nechavame otvorene alebo zavrete dvere, a v obyvacke podla toho ci ide krb
@sveter kurime totiz krbom ktory je zapojeny na radiatory ale do radiatorov nejde tolko tepla a minuly rok sa u mna ani u oca nekurilo vobec tak sme mali v tych najvacsich zimach asi 12 stupnov iba
@mkamka jj rana su krute aj u mna mam 14 stupnov rano iba niekedy ale nastasite mam taku vyhrevnu deku z lidlu
@wind kks, však geriatria v baráku..ani za boha to stiahnuť a ani za nič počuť o merákoch..tak to máme naplno keď už si platíme a chodím v tričku a trencloch..leto!
a sem-tam otvorím okno keď už ma začne oblievať pot
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
My mame kurenie nastavene na 21,5 ale na hornom poschodi je vzdy trochu viac a v spalni rodicov vzdy trochu menej...
@mkamka jj rana su krute aj u mna mam 14 stupnov rano iba niekedy ale nastasite mam taku vyhrevnu deku z lidlu
akurát
a sem-tam otvorím okno keď už ma začne oblievať pot