Najuzasnejsie zatmenie Slnka je prave teraz pred 12-tou hodinou! Zazmurte jedno oko a ak mate doma disketu alebo nejaky iny filter tak sa pozrite na oblohu na nase Slnko cez to, pretoze inak si poskodite zrak. Ale pozor, nie dlhsie ako 5 sekund! Slnko vyz
DISKETU NIE!!!! Kolko krat to mam pisat? Na to aby si sa tam pozerala tak potrebujes nieco s UV filtrom co disket nema!!!! KURVA, jebnuti ludia.... pice
ja som to videl cez take mozno 50 eocne zvaracske okuliare celkom pekne pamatam ze ked bolo zatmenie slnka asi pred 8-9 rokmi jak som bol este male decko tak sme sa u kamosa zadebnili jak v atomovom kryte mysleli sme si ze budeme slepi ked sa tamm pozreme to boli casy
ja sm si to dal do pripomienok do mobilu a kukol sm na to cez 2 dobrych okuliarov...takze pohoda a v martine je cely den jasno tak nebol problem to vidiet...
@10 No neviem, keby si si kvoli tomu musela pretrpiet vsetko co ja... (uz som pisala v min. fore) Prave naopak, aspon niekto sa vas tu na to snazi upozrnit.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov