no skusim to zo súdka znamejsiich filmov, lebo vidím, ze Metropolis nikto nevidel a Star Wars sa uz asi zunoval, buhuuuuuu, no dobre, vazne, mn e sa terminator strasne paci hlavne dvojka, ta hlavna hudby je paradna, schwarzenegra dako nezboznujem, ale kto
akosi som to odmietla pozerat. mozno predsudky voci arniemu a akcnemu americkemu filmu, ale zas klasika je klasika, takze to raz napravim. mimochodom kedy a kde si stihla metropolis? lebo mam pocit ze v kine to slo len raz, niekedy pred dvoma rokmi asi, a aj to som bola mimo.
pavolu: hehe, star wars? to som radaaaaaaa, letec som nevidela, sedem sa aj mne pacil, vyborny film, videla som ho tri razy, biela macka cierny kocur??? a to je co??? kto tam hraje, o com je v kocke vysvetli
Tak, pomaly sa blíži už štvrtý diel Terminátora, tak by bolo vhodné opäť otvoriť túto tému...
Terminátor II je vo všeobecnosti fanúšikmi považovaný za nejlepší diel série. ...Áno, druhý diel zahŕňa všetko typické pre druhé diely. Je dynamickejší, akčnejší a veľkolepejší... Podľa mňa však stráca veľa zo svojej ,,zimomravosti", ktorú vyvolával prvý diel. Dvojka je skôr len o efektoch. Navyše to, že sa stroj rozlieva na vodu, mi prišlo už strašne prehnané.
Napriek mojej kritike si myslím, že je správne Terminátora II označovať titulom klasika.
buhaha, leio že čo? štvorka? jááj, jasne, mám tu májovú premiére, mamka mi poslala , no teším sa... teda neviem ako iní, ale ja dvojku preto milujem, lebo sa mi spája s mnohými spomienkami, jeden z mála filmov, ktorý mi pripomína vlastnú rodinu, fúha, tento film som videla dva razy s bratom!!! (čo je vo vysokej miere neobvyklé), potom jednotku som videla s bratancom aj sw sme si pozreli, dvojku na kazete, mal všetky časti na kazetách, okrem trojky, takže prirodzene, že som si ich vzala... kto by už odmietol zippore dať sw? he? to ako jedlo, ja som taký psík, dovtedy slintám, kým nedosiahnem, čo chcem POĎME SPAMOVAŤ MOJE DISKUSIE
ách, terminátor... vzdych...
á, a aby som nezabudla, môj kolega je terminátor!!! hastala vista bejby!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
najhorsie su : TITANIC,kurier2,vsetko s zanom klodom vanom danom ci jak a podobne sracky
je to môj naj sci-fi film popri votrelcovi
Terminátor II je vo všeobecnosti fanúšikmi považovaný za nejlepší diel série. ...Áno, druhý diel zahŕňa všetko typické pre druhé diely. Je dynamickejší, akčnejší a veľkolepejší... Podľa mňa však stráca veľa zo svojej ,,zimomravosti", ktorú vyvolával prvý diel. Dvojka je skôr len o efektoch. Navyše to, že sa stroj rozlieva na vodu, mi prišlo už strašne prehnané.
Napriek mojej kritike si myslím, že je správne Terminátora II označovať titulom klasika.
That´s all.
ách, terminátor... vzdych...
á, a aby som nezabudla, môj kolega je terminátor!!! hastala vista bejby!