asi ostanem v Brne a sem tam si niekam vyrazím. ale ja fakt neviem.
ja vôbec neviem, čo budem robiť a trieskam si kvôli tomu hlavu už strašne dlho, pretože by som chcela niekam vypadnúť, ale jednoducho až v máji zistím, či budem musieť byť v Brne alebo nie.
festivalovať budem a pôjdem na nejaký veliký zahraničný výlet aspoň na pár dní. a niekedy som teplo nenávidela, ale posledné roky spolu fungujeme celkom normálne. akurát neznášam, keď je pod mrakom a dusno, to mi vždy ide hlavu roztrhnúť.
no plany mam nejake a tym padom mam aj fest velke nervy lebo skola mi to moze cele hrozne nehorazne skomplikovat a uff no zas ma hlava rozbolela jak na to myslim
chatovacky vs. stanovacky to mi je jedno inak, stanovacky su lepsie ze ked sa ide len tak narychlo netreba tolko vybavovat, zas na chate velmi nevadi ani ked prsi:- )
podla mna ked sa neco planuje tak sa to nepodari treba robit veci spontanne ci jak sa to pise no takze plany nemam, leto rad mam urcite viac jak zimu napriklad a chatovacky su urcite lesie jak stanovacky aj ked som nebol nikdy na ziadnej
Teplo ako v ženskom pohlavnom orgáne, páchnuci odhalení ľudia, rekonštrukcia našej poloobytnej ruiny..
Na druhej strane dvojmesačný pokoj od hentej bandy mužských pohlavných orgánov vo vzdelávacej inštitúcii, dve knihy denne, vyspávanie v polmetrovej tráve na záhrade, nepatrná pravdepodobnosť cesty do GB..
Teším sa, nejaké plány mám, teplo mám rada - do tých 27 stupňov to ešte prežijem. Na dovolenku sa chystám. Aj na fest sa chystám. A určite aj chatovačku a stanovačku.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
mám už plány,bodaj by aj vyšli
asi ostanem v Brne a sem tam si niekam vyrazím. ale ja fakt neviem.
ja vôbec neviem, čo budem robiť a trieskam si kvôli tomu hlavu už strašne dlho, pretože by som chcela niekam vypadnúť, ale jednoducho až v máji zistím, či budem musieť byť v Brne alebo nie.
a ja chcem vypadnúť.
A celé leto a ešte viac,strávim pri Grecku,tak mám zmiešane pocity,neviem či sa mám tešiť a tak..
A leto... Každá budúcnosť je neistá.
A ďalšia vec čo ma teší, že už mám na 90% istú brigádu, teda, nebudem len sedieť doma/na okolí ako zvyknem. Letné prázdniny sú pre mňa príliš dlhé.
Mám už aj plány, najprv na týždeň Škótsko a v auguste tradičná chata s kamarátmi. ale určite sa pôjde stanovať ako každé leto
k moru nejdem ani omylom, tam je na mňa príliš veľká nuda, radšej mám chaty a stany
neviem este kde budem, ale ako sa poznam, tak tristvrte leta stravim pod stanom na festivaloch a inom..
chatovacky vs. stanovacky to mi je jedno inak, stanovacky su lepsie ze ked sa ide len tak narychlo netreba tolko vybavovat, zas na chate velmi nevadi ani ked prsi:- )
Na druhej strane dvojmesačný pokoj od hentej bandy mužských pohlavných orgánov vo vzdelávacej inštitúcii, dve knihy denne, vyspávanie v polmetrovej tráve na záhrade, nepatrná pravdepodobnosť cesty do GB..