@poppyseed presne..a Gaga je, no neklamme si v takom štádiu kariéry, že ak ARTPOP nebude hitové, tak skončila....a pracuej na ňom už vyše roka..takže určite bude skvelé!
@uspavanocka áno súdim ľudí podľa toho čo počúvajú.. takisto podľa toho, čo majú oblečené, podľa toho s kým sa stretávajú, ako rozprávajú, ako sa chovajú.. súdim ľudí podľa všetkého.. a keď niekto považuje za počúvanie hudby pustiť si youtube a ťukať tam totálny mainstream, lebo iné nepozná, tak nemusím byť zrovna génius, aby som odhadol: 1) že veľa inteligencie nepobral 2) že sa zrovna moc o hudbu nezaujma.. takže tak
@uspavanocka nakoľko počúvam všetko (okrem kokotín vyššie) tak si to naozaj nemyslím dobrá hudba nestárne.. čo taká nirvana, prodigy, edith piaf? kedykoľvek.. taká klasika je známa aj 200 rokov momentálne.. lady gaga? BITCH PLEASE.... už vidím jak si ľudia budú za 10 rokov púšťať pokerface... (samostatná kategória je indie samozrejme)
@peter_piper akoze ja sa napr. nestotoznujem s punkom a jeho odrodami ale zas nepoviem tym co o pocuvaju ze im jebe... podla mna je to trocu obmedzeny nazor.
ja napr. pocuvam uplne vsetko, od opery, cez pesnicky z 20s, 50s, 90s, skupiny ktore ani nikto pomaly nevie ze existuju (hipsta ale ked mam naladu ib tak si tancit v izbe tak si kludne pustim We found love a je mi to jedno.
@26@28 da sa z toho dost sudit, dobre po chvili viem ci clovek je intelig, ale tou hudbou to sudim hned ked sa pytam, a tym padom viem kde chodi, a co ho bavi ... atd.
@uspavanocka ja tu nepíšem o niekom, komu sa nejaký štýl náhodou nepozdáva.. ja tu píšem o ľuďoch ktorí namiesto prehrávača púšťajú YT a pesničky si púšťajú podľa sledovanosti.. a toto je obmedzené zas podľa mňa.. a kurevsky.
@peter_piper preboha....pozastav sa nad tým, kto je obmedzený...či naozaj tí, ktorí majú radi lady gagu..ano ja ju mám rad..a som inteligentný a nehanbím sa za to! a kto ma kvoli tomu súdi...nuž..automaticky ma už nezaujíma jeho povrchný názor.....a btw edith počuvam tiež..to, že ma rad človek pop, neznamena, že počúva iba songy z youtube....a keby si si vypočul pesníčky tých tvojích "zatratených komerčných umelcov" ..napr. gagu..Born This Way album..počul by si, že naozaj nie je všetko o komerčnosti..sú tam texty na velmi vysokej úrovni..oslava odlišnosti, sila jednotlivca atd..ale tak zase, ak je podla teba odlišnosť zlá takžo budme niečo pisať...
@peter_piper inak koment bol mierený na teba aletá psoledná pripoviedky tak vseobecne teraz som si to s odstupom casu precital a uznavam, vyznieva to čudne, prepáč
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
78 komentov
Samozrejme,radšej menej a dobrého,ako veľa shitu ...
A ešte sa teším na Beyonce,Rihannu,Gagu
@laurikaaa rihanna ide mať album?
@mayo911 vyhral som pred mesiaocm vstupenky, ale vyhodil som cih, nikto ich nechcel..mal si povedat
Sledujem skôr novinky iného štýlu ...
Suffocation - Pinnacle of Bedlam
Six Feet Under - Unborn
Devourment - Conceived in Sewage
Hypocrisy - End Of Disclosure
How to Destroy Angels
som čítala niekde že Sigur Rós chystajú na tento rok dačo, tak na to sa asi najviac teším. a ešte Ólafur Arnalds aby som nezabudla.
A je tam dosť počúvateľných vecí ... Osobne mám rada
6. "Jump"
7. "Right Now"
8. "What Now"
9. "Stay" (ft. Mikky Ekko)
A samozrejme diamonds
Pre mňa ten album nepatrí medzi najslabšie albumy ...
skoro 15 minut som hladal ten obrazok!
Ja mám ten alb rada
inak celkovo veľmi kvalitný výber.. pre náročného poslucháča
Tak ma napadlo,dala by som si album Hafnera !!!! Šak on je skvelý
ja napr. pocuvam uplne vsetko, od opery, cez pesnicky z 20s, 50s, 90s, skupiny ktore ani nikto pomaly nevie ze existuju (hipsta ale ked mam naladu ib tak si tancit v izbe tak si kludne pustim We found love a je mi to jedno.
ale ok no kazdy sme nejaky
V hĺbke biednej dušičky dúfam že robí nový album ^^
tesim sa na Yeah Yeah Yeahs a som zvedavy na Gagu
posledny pocuvatelny bol tusim Rated R =/
a samozrejme na gagu sa tesim!
a kto sa hra na tazkeho kritika vsetkeho, o zavana mainstreamom, nech ide urychlene dopice inak ho tam poslem ja
Conventional Weapons..