ospravedlneni prijimam...ale skor jej by to malo prekazat,mna to len sokovalo... sak ju mam raada a je super,len tne Twilight no..no..ehm ... ja si tjez musim usta zapchavat ked nato dojde rec
@ladybellamy twilight je jak emo tak isto jak hip-hop ..inak povedane..keby do toho nezacali rypat decka boli by to stale normalne "sub-kultury" .. a sestricke to dufam prezije
ja viem,setko je skomercnene,zasranci to znicili a nic njeje take,ake bolo...aj mna nastvalo,ze inak dost kvalitna hudba,moja oblubena bola pouzita v prvom twilighte a potom to pocuvali setky 13 rocne deckaa okolo a mna to hnevalo
Ale... zi a nechaj zit...uz to nezmenim aj keby som chcela
ja som zalozila anketu len takj zo srandy tak neviem preco tu pridavas take komenty a ja nesom pica sa spamataj !!!!!!!!!!!!!! nezalozila som to preto aby mi niekto nadaval len kvoli tomu ze mam rada twilight !
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
nepaci sa mi pomenovanie pica,je to moja sestra...mohol si to aj INAK NAPISAT ...
jeeeej
ospravedlneni prijimam...ale skor jej by to malo prekazat,mna to len sokovalo... sak ju mam raada a je super,len tne Twilight no..no..ehm ... ja si tjez musim usta zapchavat ked nato dojde rec
ja viem,setko je skomercnene,zasranci to znicili a nic njeje take,ake bolo...aj mna nastvalo,ze inak dost kvalitna hudba,moja oblubena bola pouzita v prvom twilighte a potom to pocuvali setky 13 rocne deckaa okolo a mna to hnevalo
Ale... zi a nechaj zit...uz to nezmenim aj keby som chcela
nie,nepocuvala heh... Ty heej?
juuuj poznam och len podla Debussy som to nespoznala..mam ju v telefone uz odkedy vysjel Twilight
@Emmka98765 lebo mi tvoja segra vravela,ze to neni pekne.. reagujes neskoro ..