NA vianoce uz vobec posledne roky ich nemam rad a tento rok uz vobec bo budem maturovat tak sa cez ne budem ucit ako chuj vobec si sviatky radosti a pokoja neuzijem a ani ten predvianocny zhon kebyze je aspon teplucko to by bolo o inom ale este ked su riadne mrazi tak to je radosti chodit von joooooooooj ako chcem letooo .
už s tým prestaňte preboha, veď je október! nemám ísť už aj kapra kúpiť a spraviť si takú generálku, aby sa tie vianoce v decembri vydarili?
dovtedy budú ešte jesenné prázdniny, to vám nehovorí asi nič... sviatok Všetkých svätých, celý november, Martin na bielom koni, Katarína (možno) na ľade, advent, Mikuláš, zimný slnovrat a veľké zimné upratovanie. to neohovorím o všetkých skúškach a hore učenia, ktoré tomu budú predchádzať.
tak kde sú tie Vianoce? pre mňa v nedohľadne. takže nie, neteším sa na ne, ako sa na ne môžem tešiť, keď tu nie je vianočná atmosféra? nikde okrem reklám a obchodov ju necítim a to sa teda vôbec nepočíta. ja mám jeseň a hotovo :p
NIE !!! nemám rada Vianoce, a to že sa o nich diskutuje už v októbri mi na radosti rozhodne nepridáva...idú mi na nervy tie reklamy a všetko...to mi totálne znechutí celú atmosféru...
a na čo sa mám tešiť?? že v telke budú v intervaloch 5 minút bežať vianočné reklami na ružovú a orandžovú?? a že nebudem mať peniaze a samozrejme žiadne nápady na darčeky??
jedine tak na prázdniny a na to že na štedrý večer aspoň raz budeme s rodinou spolu
ano! ale najmenej sa tesim na to ked budem musiet niekomu dat nejake darceky nikdy neviem komu co mam dat aj ked by sa niekomu patrilo, vacsinou nedam a potom mam divny pocit ale snazim sa na to vysrat s odovodnenim ze si to dozeniem este
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
41 komentov
Áno, teším, že sa dobre nažerem.
dovtedy budú ešte jesenné prázdniny, to vám nehovorí asi nič... sviatok Všetkých svätých, celý november, Martin na bielom koni, Katarína (možno) na ľade, advent, Mikuláš, zimný slnovrat a veľké zimné upratovanie. to neohovorím o všetkých skúškach a hore učenia, ktoré tomu budú predchádzať.
tak kde sú tie Vianoce? pre mňa v nedohľadne. takže nie, neteším sa na ne, ako sa na ne môžem tešiť, keď tu nie je vianočná atmosféra? nikde okrem reklám a obchodov ju necítim a to sa teda vôbec nepočíta. ja mám jeseň a hotovo :p
vzorná príprava
A nie, niet sa na čo tešiť.
jedine tak na prázdniny a na to že na štedrý večer aspoň raz budeme s rodinou spolu