Prečo? Prvý dôvod je, že musím sedieť doma a pozerať sa na to ako sa všetci tvária že sú ohromne šťastní. Teda možno aj sú, ale mňa už len to vytáča. Ďalej neznášam ten nechutný smrad živice z toho stromu, celé vianoce mám z toho migrénu. Furt žerem tie sprosté koláče a potom sa darmo sťažujem že mám o 500 kíl viac. Každých päť minút mi príde smska s nejakým trápnym textom o anjeloch, ježiškovi a podobných veciach. Zo všetkého najviac NENÁVIDÍM prekvapenia!!! Respektíve prekvapenia, o ktorých viete, že prídu. Každý boží rok hovorím našim že NECHCEM na Vianoce nič. Ale aj tak musím prísť k tomu blbému stromu, rozbalovať tie hovadiny a tváriť sa, ako strašne ma to teší. Potom ešte chodiť tri dni po všetkých možných známych a to isté dookola opakovať. Fuj, nechutné.
ja sa aj vcelku teším. síce mám veľa vecí do školy, ale to mám aj teraz, takže tých pár dní si urobím také voľno a proste budem doma lemriť pri 15litrovom hrnci môjho milovaného zemiakového šalátu.
H8u @10 klasika ako všade. Len mnohí majú iný prístup. Mne stromček vonia ( čo si nekúpite umelý), keď sedím v rodinnom kruhu, som šťastný, koláče mi chutia, lebo pečieme fakt výborné, to že mám o 500 kíl viac vyriešim v januári a milujem prekvapenia, keď sú z lásky dávajú mi pocítiť, že ma ten druhý pozná a vie mi ulahodiť. Jedine tie rýchlokvaené sms-ky sú fakt niekedy nevkusné. Preto posielam asi ako posledný na Slovensku pohľadnice.
Tesim sa na vianoce, pretoze vtedy sa nazerem tak jak nikdy inak su mi darceky a vsetky tie veci okolo toho u prdele. Nehovorim, ze nejake tie evrase nepotesia, ale nezakladam si na tom..
@H8u to ze zeres kolace a priberes je tvoj problem, to ze sedis doma a nejdes von takisto.. tak co sa stazujes? chod von a nezer ten stromcek sa ale asi neda vyriesit
..a ked ta darceky nepotesia tak nikto ta nenuti sa pretvarovat
@xennus Koláče sú môj problém, ale darčeky a to, že sedím doma nie, to je problém mojich rodičov, ktorí až príliš uznávajú tradície a myslia si, že ísť cez vianoce von je niečo neskutočne hriešne, takisto ako pohrdnúť darčekom. Takže tak
@H8u wtf? dieta ktore vzdoruje rodicom? to vidim asi prvy krat!!
v pohrdnuti darcekom ti nemozu zabranit a ak ta nepustia von ani ked im povies ze doma sa citis neprijemne tak to je bieda, ale hadam niesu stale doma aby ta sledovali ci sedis v izbe
Ráno vstanem , otvorim dvere a citim tu vonu štedrovecerných jedál , na ranajky domáca bábovka a vianočka z maslom a kakaom
Od rána hrjau vselijaké vianocné koledy , ked je vsetko navarene a pripravene ideme celá rodina na nejaku prechádzku ak je sneh tak sa vzdycky s fotrom bijeme a gulujeme a zvečša dtoho zatiahneme aj sestru
Potom ak sa dohodneme ideme nasa banda vonku (naposledy sme sa vozili na žiguly po zablatenom poli) o 18 00 zacina vecera
o nejakej 7 skoncime z rozbalovanim darcekou vsetko si ulozim teším s az nových veci ale aj s maličkosti
Potom tie 3dni cosu tie sviaky vianocne chodime po návstevách , pride rodina z rakuska a z usa vseci my povedia aký som pekný že sa coraz viac podobám na oca a že aký som mužný ...
Potom s bratrancom si zoseba utahujeme rodicia spominaju na zazitky z mladi dobre sa to pocuva nasmeje me sa ...
@V3nty@32 Nezoberieš ma na Vianoce k vám? Prosím! A viem sa dobre guľovať, určite lepšie ako tvoja sestra. A ešte by si mal pod stromčekom aj o jeden darček navyše.
Áno, áno, zober si aj mňa a budem ti počas celých sviatkov štekliť ušká sladkými slovíčkami o tom, aký si veľmi pekný a ohromujúco mužný. Krajší dar nedostaneš!
@Radiophonic Ahá. Ale my ideme s Etelnairom vo vedľajšej diskusi na otváranie diaľnice, ak nejaký ten kilometer pribudne. Etelnair si ju želá pod stromček.
@V3nty Jasné. Veď musí vás to niečo stáť, keď má byť sranda. Ale gule na guľovačku budú len zo snehu, ok?
Ja prídem na bielom koni. Vás zabijem nádherou svojho pompézneho príchodu do dediny. Vytrasiem vrecká a zistíme, že veci sa majú trochu inak. A Roman ma vtedy akurát zbije. Sa veľmi teším!
Roman je V3nty? Na bielom jaguárovi, nie? A keď nás zabiješ pompéznosťou príchodu, ako ťa potom zbije? A ako sa budeme guľovať? A ako dovezieme sneh? Nekaz plány. Príď autobusom.
Jaguar je bordový. Od smútku. Prídem autobusom, pretože môj drahý asi zostane vo valutovej cudzine. Vlastne on nie je môj. Nepokazím plán, chcem sa medzi iným guľovať medzi sebou.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
60 komentov
Nech už je týždeň po nich.
Ja sa teším iba preto že budú prázdniny
@Delpurr @1 A ty sa na ne zas netešíš, lebo si ešte mladý.
@H8u @4 A to už prečo? Nezaslúžila si si žiadne darčeky?
@stage
Prečo? Prvý dôvod je, že musím sedieť doma a pozerať sa na to ako sa všetci tvária že sú ohromne šťastní. Teda možno aj sú, ale mňa už len to vytáča. Ďalej neznášam ten nechutný smrad živice z toho stromu, celé vianoce mám z toho migrénu. Furt žerem tie sprosté koláče a potom sa darmo sťažujem že mám o 500 kíl viac. Každých päť minút mi príde smska s nejakým trápnym textom o anjeloch, ježiškovi a podobných veciach. Zo všetkého najviac NENÁVIDÍM prekvapenia!!! Respektíve prekvapenia, o ktorých viete, že prídu. Každý boží rok hovorím našim že NECHCEM na Vianoce nič. Ale aj tak musím prísť k tomu blbému stromu, rozbalovať tie hovadiny a tváriť sa, ako strašne ma to teší. Potom ešte chodiť tri dni po všetkých možných známych a to isté dookola opakovať. Fuj, nechutné.
zima sa mi hnusí. a vianoce mi nič nedávajú
Ale o tých smskách a návštevách más pravdu
..a ked ta darceky nepotesia tak nikto ta nenuti sa pretvarovat
Si ma pobavila. Mal som rád Vianoce, ale už je to za mnou.
v pohrdnuti darcekom ti nemozu zabranit a ak ta nepustia von ani ked im povies ze doma sa citis neprijemne tak to je bieda, ale hadam niesu stale doma aby ta sledovali ci sedis v izbe
Ráno vstanem , otvorim dvere a citim tu vonu štedrovecerných jedál , na ranajky domáca bábovka a vianočka z maslom a kakaom
Od rána hrjau vselijaké vianocné koledy , ked je vsetko navarene a pripravene ideme celá rodina na nejaku prechádzku ak je sneh tak sa vzdycky s fotrom bijeme a gulujeme a zvečša dtoho zatiahneme aj sestru
Potom ak sa dohodneme ideme nasa banda vonku (naposledy sme sa vozili na žiguly po zablatenom poli) o 18 00 zacina vecera
o nejakej 7 skoncime z rozbalovanim darcekou vsetko si ulozim teším s az nových veci ale aj s maličkosti
Potom tie 3dni cosu tie sviaky vianocne chodime po návstevách , pride rodina z rakuska a z usa vseci my povedia aký som pekný že sa coraz viac podobám na oca a že aký som mužný ...
Potom s bratrancom si zoseba utahujeme rodicia spominaju na zazitky z mladi dobre sa to pocuva nasmeje me sa ...
Áno, áno, zober si aj mňa a budem ti počas celých sviatkov štekliť ušká sladkými slovíčkami o tom, aký si veľmi pekný a ohromujúco mužný. Krajší dar nedostaneš!
jediné pozitívne je, že si môžem pred nimi dať metaxu ako prípitok
Možete sa gulovať medzi sebu
Že o ničom neviem! Protestujem! Narába sa so mnou ako s neautonómnou bytosťou. Ja chcem ísť k Romanovi!
Si šiši? Roman je kamarát, u ktorého chcem vianocovať sa. Poď aj ty, nechaj diaľnicu tak. Budeme sa guľovať medzi sebou?
@V3nty Jasné. Veď musí vás to niečo stáť, keď má byť sranda. Ale gule na guľovačku budú len zo snehu, ok?
Ja prídem na bielom koni. Vás zabijem nádherou svojho pompézneho príchodu do dediny. Vytrasiem vrecká a zistíme, že veci sa majú trochu inak. A Roman ma vtedy akurát zbije. Sa veľmi teším!
Jaguar je bordový. Od smútku. Prídem autobusom, pretože môj drahý asi zostane vo valutovej cudzine. Vlastne on nie je môj. Nepokazím plán, chcem sa medzi iným guľovať medzi sebou.
@V3nty
Smiem ťa vymeniť za svojho drahého?