dufam, ze nebudem byvat tak daleko od skoly, ako byvam teraz (chcem intrak, kedze neplanujem byt ani na slovensku).
dufam, ze tam stretnem novych fajn ludi.
dufam, ze uz budem brat veci blizsie mojmu odboru, viac kodenia a logiky a nie tie picoviny, co mam teraz.
dufam, ze sa mi pritom podari najst nejaku brigadu a budem sa moct pomaly zacat osamostatnovat a zit svoj zivot.
+ závidím každému kto študuje čo ho baví.. aj ja som šla na výšku na ktorú som chcela.. akurát že sa z nej vykľulo čosi iné... chcela som odísť po prvom semestri, ale nakoniec som ostala... a tým že sa bavím, neznamená že sa neučím
no ak sa tam vobec dostanem, tak aj ano. splnim si cast zivotneho planu. nezavislosti som si uzil az az, teraz chcem byt parazitujuci a zavisly kym nedostudujem
ja sa teším najmä na nezávislosť, zmenu prostredia, iný systém ako na strednej... Ale bojím sa, že budem vyzerať ako zblúdilá mladšia sestra niekoho
partyhardovať neplánujem.
nezavislost, dokazat rodicom ze sa viem o seba postarat, ucit sa iba to co ma bavi, v piatok vecer ist aj napr. partyhardovat a nebat sa, co mi povedia rodicia ked pridem neskor. a tesim sa aj na to, ze nebudem doma, a sama si budem regulovat to, kedy vobec pridem
ja vám všetkým prajem, aby ste neboli z vysokej školy sklamaní. ja som bola, aj som odišla.
ale nehovorím, že mi škola vôbec nič nedala, akurát to nie je to, čo všetci od VŠ očakávate (odborné vzdelanie a viac možností sa zamestnať).
každopádne pre tých, ktorí majú doma nejaké večierky, zákazy, dusnú atmosféru a podobne je to fajn zmena.
@daamngirl inak VŠ je super vec, ak študuješ čo ťa baví samozrejme. potom už len skvelí ľudia, sem tam párty, sem tam zabrať a môžeš byť spoko. inak fakt asi najkrajšie roky života (aspoň pre mňa) sú roky na škole. aj keď s odretou hubou
@ruderenee moja a ty si už na vysokej škole bola, že sa ideš hádať? neviem, ako ty, ale ja sa so svojimi kamarátmi, ktorí študujú krížom po celom Slovensku aj Česku bavím aj o tom, aké majú podmienky na ich školách. univerzity sú podobne ako stredné školy plus-mínus rovnaké, niekde je to lepšie, niekde horšie, ale systém ten istý - a systém závisí najmä od krajiny, nie od školy ako takej. a ak ti je málo, bola som cez Erasmus v Nórsku, stretávala som tam ľudí asi 15 ďalších národností, takže si daj dole ružové okuliare, slovenské školstvo stojí za hovno.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
41 komentov
teším sa na výšku, ale nie na párty konečne sa budem učiť to čo ma baví vo veľkom, na to sa teším
dufam, ze nebudem byvat tak daleko od skoly, ako byvam teraz (chcem intrak, kedze neplanujem byt ani na slovensku).
dufam, ze tam stretnem novych fajn ludi.
dufam, ze uz budem brat veci blizsie mojmu odboru, viac kodenia a logiky a nie tie picoviny, co mam teraz.
dufam, ze sa mi pritom podari najst nejaku brigadu a budem sa moct pomaly zacat osamostatnovat a zit svoj zivot.
partyhardovať neplánujem.
ale nehovorím, že mi škola vôbec nič nedala, akurát to nie je to, čo všetci od VŠ očakávate (odborné vzdelanie a viac možností sa zamestnať).
každopádne pre tých, ktorí majú doma nejaké večierky, zákazy, dusnú atmosféru a podobne je to fajn zmena.