ja sa teším. a to veľmi. na spolužiakov. hrozne mi chýbajú a už len z toho dôvodu, že budem maturovať (na maturu sa neteším slight_smile: a toto je posledný ročník. a potom sa priateľstvá rozpadnú a ostanú len tie ozajstné. tak ako to bolo na základnej škole. a aj kvôli tomu, že už v máji nebudemem chodiť do školy. takže ešte o mesiac kratší školský rok
ja sa strašne teším. chýbajú mi politológovia, veľmi, stretávam sa možno tak s tromi/štyrmi z nich cez leto, takže prvý deň bude strašný masaker, ja to už vidím
Mne to je uriti. Gympel mam za sebou, s ludmi odtial sa vidam pravidelne, na vysku idem, jedine co sa zmeni, bude to, ze budem mat viac volna plus vela novych ludi
dost pomaly zistujem ze prazdniny su jedna velka pii*ovina.. keby nam tolko volna co mam teraz pokope rozhodili pocas celeho roka ovela viac by som si to uzil ako teraz..
Tak keď som už spravila tie talentovky na konzervu, nuž sa teším, nie? Síce na prvej strednej škole mám kopec skvelých spolužiakov a trochu mi je aj ľúto, že ich opúšťam, inak to nejde
ja sa teším na výšku na vysokoškolský život, na všetky prednášky a nové vedomosti a učenie n_n to že tam budú aj iní ľudia ... to zatiaľ vôbec nevnímam ale zase na druhej strane sa mi vôbec nechce ukončiť prázdniny lebo nebudem môcť zase toľko času tráviť s priateľom...
ako mnoho ľudí sa neteší, keď ide na strednú, ale ja sa nenormálne teším. škola mi chýba, nie učenie, ale škola, že sa nemusím doma flákať celý deň ale pôjdem do školy, niečo sa naučím a prídem domov a idem na tréning...tak celý deň len trčím doma a nakoniec, keď mám ísť na tréning, tak sa dozviem, že sa ruší alebo prídem tam a tréner nikde
mam taky pocit ze som si uzil viac srandy za 1 tyzden v skole ako za cele prazdniny. takze rozhodne sa tesim a aj ked sa mi nechce vstavat ucit atd,ale uzijem si tolko srandy ze tam chodim aj rad
už aby bol oktober a plne aby som zarezaval v škole v septembri mam ešte prax tak to nieje nič ako keby som nemal ani povinnosti a potom už len do maja a v juni už vypadnúť off do prace a zbohom škola naveky
ja sa neteším mám totálny strach z monitoru, či ma vôbec zoberú na školu. Len toje tak, keď od 5tej trierdy nás v škole učky sekírujú že sa máme učiť lebo nás nezoberú do škôl a neteším asa kôli tomu že je to už posledný rok a potom adios mučačos. škoda no...
Bože vôbec nie, toto leto je strašne krátke všimli ste si to už niekto? Neteším aj keď po iné roky som sa tešila. Nič by sa nestalo, keby tie prázdniny boli ešte o čosi dlhšie.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
49 komentov
Hrozne sa mi páči budova, eh..Aj na jeseň a niektoré predmety sa teším.
na druhej strane to však znamená, že tam, kde sa cítim tam dobre (a doma) nebudem už môcť tráviť toľko času, ani tak často čo mi je ľúto...
ale tak, príde nový život a dúfam, že bude fajn...