Nie. Ale iba kvôli tomu, že som si vybrala zlú strednú školu. "Pri živote" ma drží iba to, že možno prestúpim. Nebudem predsa chodiť tam, kde ma to nebude baviť a nemá to nič spoločné s tým, čo chcem študovať na vysokej škole.
podľa toho na čo... tento rok budem maturovať, čoho sa vlastne trošku aj desím, ale zároveň sa aj teším, keď vypadnem z tej školy, ale viem, že v určitom slova zmysle mi bude chýbať potom sa nám zredukujú predmety a budem o pol dňa viac na praxi- na čo sa moc už teším...
Nie netesim sa ani kusok...aj ked mi spoluziaci zacinaju mierne chybat aj tak sa netesim...a zacnem ho s predsavzatim ako kazdy rok " budem mat lepsie vysvedcenie"
uz sa neviem dockat, konecne na vysoku!!! sice len externe, tkze budem pendlovat medzi robotou a skolou, no fusny rok stoji predomnou :/ , ale uz sa neviem dockat
Ja sa teším neskutočne.. lebo mi začne aj mnoho aktivít.. a všetkého bude tak veľa... učenie, krúžky, projekty... maximálne vyťažená.. a na tom som závislá..
nie nie ani náhodou. možno tak (teraz budem zlá) na jedného človeka, ktorý za to stopercentne stojí, na vôňu nových obalov a zošitov, na tú atmosféru, a neteším sa na tie všetky zmeny čo našu školu tento rok čakajú .. ale teraz mi je takto dobre, žiadne stresy, iba zábava, akcie, priatelia, festivaly a sloboda. a cez školu budem mať menej času na priateľov mimo školy a to ma načisto položí, kedže oni sú mojou drogou :/
A chcela by som prestúpiť buď na gymnázium, alebo na strednú školu knihovníckych a informačných štúdií. Lenže neviem, či ma zoberú, keďže mi nikdy nešla matematika.
@trubka91 no mne praveže ide matika ... a mal som prihlasky na obchodnej a hotelovej .... /teraz už idem do druheho/ ... tiež neviem prečo som si vybral hotelku keď kuchat nechcem byť ... snaď niekedy budem mat nejaku reštaraciu alebo niečo ....
Viem, pozrela som si Tvoj profil a mal si tam v obľúbených predmetoch matematiku. Ja sa pôjdem asi tento týždeň spýtať na tú strednú školu knihovníckych a informačných štúdií. Možno ma zoberú a dúfam, že tam nebude veľa matematiky. A držím Ti palce, aby Ti to s tou reštauráciou vyšlo.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
77 komentov
@kolini vysoka je zabava (akosi ta zacinam otagovavat castejsie a castejsie).
ale ja by som brala uz v auguste. nudim sa jak pes.
A chcela by som prestúpiť buď na gymnázium, alebo na strednú školu knihovníckych a informačných štúdií. Lenže neviem, či ma zoberú, keďže mi nikdy nešla matematika.
@veroikan yop poznaš ma ?
Ale pochybujem že ma zoberú...