tesim sa, ze zijem, ze mam okolo seba priatelov, aj ked ma trosku hnevaju, a sedim doma namiesto toho aby som niekam sla, ale aj tak som neuveritelne stastna
a mam ludi s ktorymi si pisem v noci a to sa vzdy na to tesim
a este cakam kym si chlapec uvedomi, ze ma miluje na to sa tesim
zvykal som sa tešiť často z veľa veci, ale posledne mesiace som sa netešila vobec,vobec. ale dneska sa tešim,zase prišiel prevrat v mojej nalade po mesiacoch a tešim sa! na leto,na koncerty,na pivo,na priatelov a na cestu do pariža,proste na zmenu!
Teším sa lebo si celý večer púšťam pesničky od Offspringu a Horkýže slíže, medzitým som napísal sloh na litiku a urobil prezentáciu na nosku Ja mám skoro stále dobú náladu, dakedy mi ju vie prekaziť nedostatok spánku. Ale dnes to vyzerá tak že prvý krát tento rok pôjdem spať pred pol nocou, možno sa konečne poriadne vyspím
@anzu to poznam,ja som velmi naladova,a su veci co ma uplne ovplyvnuju. ked som sa par krat sklamala,casom som sa uplne odsudzila a prestala sa tešiť na veci..ved ked sa clovek netesi,nemoze byt ani sklamany.
Teším sa, mám veľmi dobré obdobie, všetko mi príde dobré a jediné, čo ma neteší, je možnosť neutešivej budúcnosti, ale aj to je len možnosť , takže sa mi väčšinu času darí tešiť sa ďalej.
teraz naposledy, že sa mi podarilo vybrať činčilu spoza skrine (tej malej potvore raz využijem kožuch na peňaženku ! ) a teraz sa budem tešiť z toho ak ma nechá spať
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
53 komentov
Lebo práve pijem slovenské pivo asi po pol roku!
A inak, nič extra..
a mam ludi s ktorymi si pisem v noci a to sa vzdy na to tesim
a este cakam kym si chlapec uvedomi, ze ma miluje na to sa tesim
a tesim sa aj z toho, ze som romantickaaa!
Ktovie..
Často nie...
A kedy naposledy?
Keď som prišla na to, že nemám horúčku
cítim sa nahovno keď sa v blízkej budúcnosti nemám na čo tešiť... tak sa teším aj na také menšie veci
Áno teším sa často, aj z maličkosti
Pred hodinou
áno
teraz
-extrémne málo
-to si teda vôbec nepamätám :/
celkovo sa neteším často a ak to aj robím, väčšinou sa sklamem.
naposledy som sa tešila na výlet do Piešťan pred týždňom a pol (avšak zbytočne, lebo nevyšiel)
ale vlastne sa teším na sobotný koncert v Senici, všetkého tam bude dostatok, len si musím ešte zohnať lístky.
aj hej
09.02.2011
Že som prekonala samu seba a dokázala si už od soboty nezapáliť.
Že som konečne vyriešila jeden problém, ktorý ma celkom dlho trápil (teda sám sa vyriešil).
Že som si dnes pozerala maturitné otázky z geografie a zdajú sa mi byť celkom fajn.
A že ma v podstate nič okrem chýbajúcich peňazí netrápi..
Ale inak sa teším skoro vždy z niečoho, takže tak..
A teším sa vždy, keď vidím tvoj avatar
teraz naposledy, že sa mi podarilo vybrať činčilu spoza skrine (tej malej potvore raz využijem kožuch na peňaženku ! ) a teraz sa budem tešiť z toho ak ma nechá spať
Teším sa na zajtrajšok a teším sa na 4. marca a na víkend 5.- 6. marca.
A teším sa že ho uvidím.
A teším sa z toho že som spravila dobré babky, polievku a krumplipaprikáš.
A teším sa na perník, ktorý idem zjesť.
A aj z toho, že moja sestrička sa zapojí do literárnej súťaže
Takže, teším sa.
Ale aj smútiť viem.
Každý deň ale z maličkostí
Dnes ráno
áno
asi nedávno
Možno
Ráno
ano
nedavno