Mam taky problem. Pisali sme test a na konci hodiny mi ucitelka zobrala pisomku. S tym, ze som si radila so spolusediacim. Ale ja som mu nic nepovedala a tak mi poradte ako to mam vyriesit ked necem mat za 5. Pls. len seriozne.
no to uz je co ja som dnes mala pisomku z dejaku a presne to iste sa mi stalo. A tak dobre som to vedela proste som si bola ista, ze budem mat 1 a asi minutu pred koncom sa ma nieco pytala spoluziacka a drrrp 5 no nejeblo by ta ale sak asi vies No ostava mi dufat, ze to opravy a da mi to co mi vychadzalo len to popripade zhorsi koli tomu incidentu o stupen dole.
no ako by som povedal.. nevyriesis a ked ano.. tak vedenie skoly su tupci a ziaci si mozu robit svoje ech..
proste ti to zhabala.. povedz to dalej.. vysvetli to jej.. povedz to vasim.. teraz tu 5ku ale myslim ze budes mat i tak.. toto len pre pripad, ze nabuduce.
Už od začiatku roka ma serie - hov*o naučí, má neskutočné komentáre, myslí si že zhltla všetku múdrosť sveta a ako žiak máš hovoriť, len čo chce počuť...
Netrhala mi žily a ignoroval som ju, pokiaľ ma raz raz bezdôvodne neosočila... keďže ja na seba nenechám sr*ť, tak som sa do nej pustil (efekt - stíchla - nenachádzala slová)....
no a teraz sa už slovenčinu učiť musím, aby som jej neurobil tú radosť, že niečo nebudem vedieť.
@idea s týmto súhlasím, jediná cesta ako to vyriešiš je, že slušne za ňou prídeš a vysvetlíš jej to...ak je aspoň trochu normálna, tak to pochopí, prípadne ťa ešte nechá opraviť si to. Ak bude stále trvať na svojom, je krava. Asi toľko...
@srdcoveso vždy sa niečo nájde. Nalep jej na dvere kabinetu obrovského pokémona a prestrekni to lakom na vlasy aby to nedala dole, alebo niečo podobné.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
proste ti to zhabala.. povedz to dalej.. vysvetli to jej.. povedz to vasim.. teraz tu 5ku ale myslim ze budes mat i tak.. toto len pre pripad, ze nabuduce.
ale mozne je vsetko.. skusaj..
Ja som sa pohádal s našou slovenčinárkou:
Už od začiatku roka ma serie - hov*o naučí, má neskutočné komentáre, myslí si že zhltla všetku múdrosť sveta a ako žiak máš hovoriť, len čo chce počuť...
Netrhala mi žily a ignoroval som ju, pokiaľ ma raz raz bezdôvodne neosočila... keďže ja na seba nenechám sr*ť, tak som sa do nej pustil (efekt - stíchla - nenachádzala slová)....
no a teraz sa už slovenčinu učiť musím, aby som jej neurobil tú radosť, že niečo nebudem vedieť.
@idea s týmto súhlasím, jediná cesta ako to vyriešiš je, že slušne za ňou prídeš a vysvetlíš jej to...ak je aspoň trochu normálna, tak to pochopí, prípadne ťa ešte nechá opraviť si to. Ak bude stále trvať na svojom, je krava. Asi toľko...