no do prihlasky sa berie a okrem toho, je to dost potrebne kedze niektori ucitelia su taki, ze davaju dobre znamky za nic viete ako to myslim takto sa aspon zisti kto je ako na tom s vedomostami bez ziadneho pridrzania a nie je to vobec tazke, akurat ze su z toho deviataci vystesovani.... ja som ho pisala minuly rok a bolo to lahsie ako take tie polrocne pisomky pisane "cervenymi znamkami"
si pamatam ,ked som ja robila monitor ...strasne stresy som mala ,lebo sa okolo toho velke "bubliny nafukovali " a nakoniec to nebolo az take strasne tazke ..celkom som aj uspela ..ale podla mna je to kravina ...i ked aspon som nemusela robit skusky na gymnazium
Robia okolo toho akurát zbytočné nafukovanie... Počula som, že teraz sa k tomu pridalo už aj nejaké Komparo, či čo. Nejaká firma si opäť zarobí na doučovaniach a kadejakých hlúpostiach. Na jednej strane je dobré urobiť prijímačky čo najviac objektívne, na druhej... Koľkokrát sa stalo, že niekto tie testy mal už dopredu, alebo sa na školách radilo a to na objektivite určite nepridávalo. Ja som patrila medzi tých prvých pokusných králikov, ktorým dali písať Monitor už naostro a len to pridalo viac stresu do života. Aj tak som musela robiť ešte prijímačky a robia sa na väčšine škôl aj doteraz.
Tie testy neboli ťažké, ale človek pred tým nemohol vedieť, čo ho čaká.
Tak sa pýtam... Potrebujú toto ľudia? Potrebujú už na ZŠ pridávať ďalšie stresy?
podla mna je to zbytocne a uz aj tak skoly prichdzaju na to ze to neodrazuje skutocne vedomosti ziakov preto ako hovori nasa ucitelka sa vraciame naspet a coskoro budu zas vsade alebo skoro vsade prijimacky
Testovanie 9 nie je vôbec náročné na vedomosti, sú tam celkom ľahké otázky. Učitelia len strašia žiakov, ale naozaj sa nie je čoho báť, ja som dopadla vysoko nad slovenský priemer a pritom som nemala jednotky a ani som sa nepripravovala.
Jedine je to nespravodlivé v tom, že niekde žiakom radia učitelia, radia si medzi sebou a niekde nemôžu, lebo tam je dozor. Takže aby to bolo objektívne, bolo by dobré, keby bol na každej škole niekto kto by dozeral, či sa neradí. Podobne ako je to pri maturitách.
Pičovina najhrubšieho zrna. Všetci z toho robili hrozné haló od cca 8.ročníka, ako sa máme učiť, ako to nezvládneme s naším prístupom atď.
Prišla som na monitor, vôbec som sa naň nepripravovala, pretože som si povedala, že čo som sa nenaučila za 5 rokov, za tých pár mesiacov do hlavy nenatlačím, napísala som, prišli výsledky a koniec koncov, každého vzali na takú školu, na akú si podal prihlášku, takže nevidím podstatu celého tohto cirkusu.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
Tie testy neboli ťažké, ale človek pred tým nemohol vedieť, čo ho čaká.
Tak sa pýtam... Potrebujú toto ľudia? Potrebujú už na ZŠ pridávať ďalšie stresy?
Jedine je to nespravodlivé v tom, že niekde žiakom radia učitelia, radia si medzi sebou a niekde nemôžu, lebo tam je dozor. Takže aby to bolo objektívne, bolo by dobré, keby bol na každej škole niekto kto by dozeral, či sa neradí. Podobne ako je to pri maturitách.
Prišla som na monitor, vôbec som sa naň nepripravovala, pretože som si povedala, že čo som sa nenaučila za 5 rokov, za tých pár mesiacov do hlavy nenatlačím, napísala som, prišli výsledky a koniec koncov, každého vzali na takú školu, na akú si podal prihlášku, takže nevidím podstatu celého tohto cirkusu.