Na budúci týždeň v stredu, teda 28. apríl 2010 sa píše Testovanie matematickej a čitateľskej gramotnosti. Píše sa to na základných školách a píšu to deviataci. Má to byť niečo ako Testovanie 9 (monitor), len to bude zamerané na gramotnosť. Ale nepíšu to v
Ha aj nás vybrali svine jedny v pondelok ideme vystupovať do NR, v stredu píšeme tú kokotinu a hneď potom letíme na generálku, v stredu máme ďalšie vystúpení..jak u debilov D
a nepripravujem sa, načo aj? nejde o život, nejde o nič
Píšeme to tak isto... len jedine čo ma natom sere že sa to bude pridávať k prihláškam... a to mi moc nelichotí pretože som monitor napisal zázračne dobre a nechcem si to touto kravinov cele pokaziť...
@bmxlares To je určite blbosť. Nemôže to rozhodovať pri prijatí na strednú školu, lebo to nerobia všetci, na základe čoho by hodnotili väčšinu prihlásených, ktorí to nepísali, respektíve písať nebudú?
ano musi byt skutocne tazke, ukazat na nejakej "pisomke" svoju gramotnost.. ako moze niekto na toto napisat, ze mu stazia tyzden ? 9takom..ale zase na druhu stranu, aj tu je par individuii, ktore pisat rozhodne gramaticky spravne nevedia..
@bmxlares tak to je teda dosť veľká blbosť, keďže to nepísali všetky školy a ostatní by boli znevýhodnení..ale dobre, aspoň na niektorej škole tomu deviataci uverili D
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
a nepripravujem sa, načo aj? nejde o život, nejde o nič
som uz 5r z nej von ale tak haluz