Ako fungujú tie testy ktoré vytvorí učiteľ a vy ich cez net vyplníte? Dá sa tam aj nejako "podvádzať? lebo som počula, že niektoré to majú spravené tak že sa napr nedá kliknúť na inú stránku.Vyhodí ma to potom tade? potrebujem online kalkulačku aspon. dík
Sú robené jak dotazník. Podvádzať sa dá vždy ked sa chce. Učitelia nie sú takí dobrí, že by ti dokázali blokovať aktivitu v tvojom počítači. Takže úplne napohode sa dá otvárať tisíc dalších stránok, word, kalkulačku atd.
@alex458 fakt? ako ja som počula o tom, že sa to dá tak nastaviť aby si sa nevedela prepnúť na inú stránku napr ..ale neviem no radšej sa pýtam lebo nieže pohorím natom
Nedá sa Akože dobre ked máš za učiteľov namakaných itečkárov tak ano, ale na bežnej škole nie. Mám dva roky dištančne a testy sú uplne easy, aj film môžeš popri nich pozerať
@alex458 tak potom to máš fajn dúfam to tak bude . Lebo že ona nás pri tom musí mať aj na kamere aby videla že nepodvádzame tak ale to netuším ako to chce zistiť ked do počítača nam nevidí.
Môže sa stať, že ťa to vyhodí z testu. Už som sa s takým stretol. Ale ak je to len amatérsky urobená stránka, tak si odpovede vieš nájsť aj v kóde stránky
@kajus545 kamera ajmikrofon su zapnuté stále, ale nevidí ti plochu ani nič, normálne môžeš mať otvorené stránky, word, (odporúčam prehliadač opera, facebook môžeš na lavom boku a súčasne môžeš čítať otázky v teste a odpovede v čete) rovnako si môžeš položiť nejaké malé ťaháčiky k počítaču tak, aby ti oči priveľmi nebehali daleko. Ale inak úplna pohoda
@patuskooo ono väčšina funguje cez MS teams a tam sa to nedá spraviť, že ťa vyhodí. Jediné čo sa dá je že máš na test 30 minut a po 31 minúte ti test neodošle a system nevezme
Tak my napríklad máme od tohto roku, že robíme testy cezz Safe Exam Browser. To aa musí stiahnuť a keď sa to otvorí, automaticky ťa hodí na stránku školy (u nás Moodle) a tam si otvoríš ten test. Nedá sa prepínať medzi kartami, ani screenshotovat obrazovku.
Podvádzať sa dalo jedine s mobilom.
Ani nie, napr na chirurgii dajú na 50 otázok 45 minút a nemôžeš sa vracať k otázke nas5 ale zase... podvádzanie by ma aj tak dobehlo pri skúške a to nechcem
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
Podvádzať sa dalo jedine s mobilom.