Ahojte , najde sa tu niekto kto sa chysta alebo kto robil SCIO testy? Tento rok maturujem, a chcela by som sa dostat na MUNI Brno. Rozmyslala som aj nad pripravnymi kurzami kt. spolocnost ponuka aj na Slovenku ale neviem ci sa to oplati Alebo sa zac
@ladylove ja som tie testy robila, ale nechodila som na žiadnu prípravu. a prednedávnom mi ponúkli, aby som pre nich robila lektora na týchto prípravných kurzoch, haha. ale neviem. podľa mňa sa môžu niekomu zísť.
Ano na socialnu sa robia a na ostatne tusim TSP. Potom si v tom bola asi dobra Ja rozmyslam nad tym kurzom ale zas niesu ani najlacnejsie, no keby vedeli dobre pripravit tak idem do toho...
rovnako ako @grietusha , testy som robila, neučila som sa na ne nič, len noc predtým som si urobila nejaké vzorové, a potom mi tiež poslali mail, či nechcem robiť lektorku ale moja kooperácia s matikou nie je zrovna podateľná širšiemu okruhu ľudí
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
@ladylove ja som tie testy robila, ale nechodila som na žiadnu prípravu. a prednedávnom mi ponúkli, aby som pre nich robila lektora na týchto prípravných kurzoch, haha. ale neviem. podľa mňa sa môžu niekomu zísť.