ja si myslim,ze mat tatoo al. pierc je fajn,zda sa mi to sexi....ale zase nie nieco obrovske a pod... ja mam piercing a som s nim spokojna... myslim si,ze to je len vec nazoru a vkusu....
sa rozhodujem medzi tetovaním a piercingom.. poraďte! ..ale aké tetovanie ??? som rozmýšľala že si dám JING-JANG na krk vzadu hore abo 69 ležatú ako moje znamenie - rak hmm ?
Ajojcek, prosim Vas, poradi mi tu niekto ohladom piercingu,,,,ako jeden uz mam, ale tento druhy si chcem dat do jazyka.....alebo co je podla vasho nazoru lepsie,,,,pierc alebo tatoo??
ja mam nausnicu v nose a som s nou spokojna..zdobi ma uz tri roky.mala som aj nausnicu v oboci a to lutujem z celej duse lebo to bolo uplne otrasne a som rada ze to uz nemam...a okrem toho nechcem mat nieco take uz nikdy viacej..
Piercing v jazycku je fajn.. aj ja mam a som rada Stal sa uz takou sucastou mojej osobnosti.. bez neho sa citim nekompletna
Ked 5 rokmi som mala rok v nose kvietocek ale potom ked som si vsimla ako vela ludi to uz ma v nose tak som si to vybrala a teraz by som do nosa uz nikdy nexcela.
Teraz momentalne sa pohravam s myslienkou ze by som si dala o5 nieco prepicnut
Dospela som k pere.. bud cerasnu alebo kruzok s kamuenkom.. Nas tym zatial len premyslam a ostanem asi pri tom.. ved uvidime.. zatial je secko spoko tak ako to je
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
V diskusných príspevkoch je zakázané:
2. zverejňovať reklamné texty či odkazy na iné webové servery.
Naozaj si myslím že také veci tu nepatria
Internetový obchod. Predaj tattoo a piercing potrieb a šperkov.
www.tattoo-piercing.sk
lubim ho heh ,, a nebojte sa neni to nejake hrozne ani to moc neboli
» soutez.warezator.com/?click=3...
Ked 5 rokmi som mala rok v nose kvietocek ale potom ked som si vsimla ako vela ludi to uz ma v nose tak som si to vybrala a teraz by som do nosa uz nikdy nexcela.
Teraz momentalne sa pohravam s myslienkou ze by som si dala o5 nieco prepicnut
Dospela som k pere.. bud cerasnu alebo kruzok s kamuenkom.. Nas tym zatial len premyslam a ostanem asi pri tom.. ved uvidime.. zatial je secko spoko tak ako to je