Chcel by som vediet vase nazory...ci uz mate tetovanie alebo nie. Ako to vnimate ak ho mate na sebe/ak by ste si ho mali dat? ...hadam sa tato tema ujme
no nemyslim si...presiel som si tu par tem s nazvom "tetovanie" a nasiel som same veci typu: co si mam kam dat vytetovat...ale ked to tu uz je tak sa ospravedlnujem...a idem to najst
Keby si nechal temu tak ako je v nadpise mozno by to bolo fajn... Takto je to jedna z 1000tem tu omielanych. Ano mam, nijako som si zvykol, chcem dalsie.
a btw..ta otazka je len rozvitie nadpisu, a nepytam sa vas ci mate tetovanie, pytam sa na nazor aj ked ho mate a aj keby ste ho nemali. A poznam kopu ludi co si to chcu "hodit" na seba len pre to aby sa pacili viac okoliu, nic viac...
Mne sa tetovanie celkom paci. Nejake ornamenty alebo cinsky znak. A u chalanov je to strasne sexi na krku ...podla mna. Ale asi by som sa nedala potetovat. Neviem, podla mna treba mysliet aj do buducnosti...neviem si predstavit seba ako babicku s tetovanim
mam dve. prve mensie na bedrovej kosti a to je v poho. moje druhe tetovanie cez celu lopatku je uz sila. podla mna je to umenie. ked ti to urobi niekto kto to umi tak potom niet o com. poznam len jedneho cloveka co ma tetovanie a lutuje toho... to ze si to ludia davaju kvoli imageu je dalsia vec. pre mna ma tetovanie vyznam. viac sa mi k teme nechce
@14 ked ty budes babicka tak technologia bude tak vpredu ze uz to tetovanie nemusis mat alebo dalsia vec ze tento svet ide tak rychlo do krachu ze mozno takeho veku ani neodzijes moja
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
Keby si nechal temu tak ako je v nadpise mozno by to bolo fajn... Takto je to jedna z 1000tem tu omielanych. Ano mam, nijako som si zvykol, chcem dalsie.
Podľa mňa je to umenie...a občas omnoho kvalitnejšie ako moderné obrazy, na ktorých sú trojfarebné fľaky
a je jasne ze z kazdej jednej veci sa da spravit dielo, ale da sa to aj zohavit..a riadne
ale clovek si to musi riadne rozmysliet
Ale hej tetovanie sa mi paci..nie velke,ale take mensie
@14 ked ty budes babicka tak technologia bude tak vpredu ze uz to tetovanie nemusis mat alebo dalsia vec ze tento svet ide tak rychlo do krachu ze mozno takeho veku ani neodzijes moja