Neumrieš od bolesti. Mám, mne osobne to bolo až príjemné.
Skús sa ihlou tak bodať jemne do kože asi niečo také, tomu podobné.
Ale ak chceš a bude to pre teba mať zmysel tak si daj, ale premysli si dobre kam a čo, to že to trochu bolí ( nie je to bolesť doslova, to prežiješ naozaj ) tak to by v ceste nemalo stáť.
podľa toho aký máš prah bolesti, ja som to prežila a plánujem ďalšie, ale toto ma rozhodne nezaujímalo predtým či to bolí či nie a ako..potom si ľudia dávajú čoviny lebo ich viac trápi ako to bude bolieť než to čo si dajú vytetovať.
mám na ramene, a vnímal som to skôr ako také nepríjemné drápanie, necítil som vpichy. Po chvíle mi to už nevadilo. Ale nenazval by som to bolesť.. Bolesť je keď zakopnem malíčkom do roku stolu ;-D
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
Skús sa ihlou tak bodať jemne do kože asi niečo také, tomu podobné.
Ale ak chceš a bude to pre teba mať zmysel tak si daj, ale premysli si dobre kam a čo, to že to trochu bolí ( nie je to bolesť doslova, to prežiješ naozaj ) tak to by v ceste nemalo stáť.
Ja mám na každej partii niečo a najviac ma "bolel" hrudník a kľúčne kosti.
ja si jedneho dna pokerujem aj predkozku!
Bolí to, samozrejme, že to bolí. Resp. aj keď to nebolí, niekde v podvedomí cítiš, že do Teba pichajú ihly