mam od pzacuhy az po stehno cez cely bok, na lopatke (dost velke), na stehne (velkost cca ako cela dlan s prstami) bolelo na miestach ako pod prsom a pri pazuche. rebra sa dali. priorvnat tu bolest? na rebrach ako ked ti zubar zabrusuje zuby, na jemnej kozi akoby ta rezali ziletkou. na bruchu som to citila ako keby mi kruzitkom jazdil po kozi.
kazdy vnima tetovanie inak. niekoho boli viac, ineho menej.
Mám na prsiach. Bolelo to asi akokeby ti niekto veľmi silno čmáral perom po koži, najviac bolelo pri pazuchách.
Najbližšie bude stehno. Pôvodne som tam chcela mexickú katrinu, ibaže celú postavu a nie len tvár a keďže katriny majú štíhle siluety, tak sa bude viac hodit Na lýtko. Na stehno pôjde kotva alebo sova, neviem sa rozhodnúť, že ktoré prvé.
mám na pravom zápästí (znak znamenia lev), bolo to znesiteľné a bolesť by som prirovnala hmm, akoby ti ihlami niekto prechádzal po tej tenkej koži na ruke, intenzívne..
no a plánujem si dať ďalšie a to na ľavé zápästie ale zrejme až na jeseň zas, teraz som to nejak prešvihla a už je až moc slnka vonku..
aj keď plno "odborníkov" - známych - tvrdí, že to tam bolí, čo je teda blbosť, keďže to je individuálne.. mňa to miestami šteklilo ale najviac sa smejem keď o bolesti rozpráva niekto, kto tetovanie nemá
tetovanie nechcem, pacia sa mi "neposkvrnene" tela. keby som si sla nejake dat, tak na miesto, kde ho nikto neuvidi a je dost problem take miesto najst ale mozno raz
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
chcem na vnútornú stranu ruku po lakeť - asi bude bolieť
a chcem z vnútornej strany lýtka a na stehno
kde to bolí je individuálne rovnako ako prah bolesti
kazdy vnima tetovanie inak. niekoho boli viac, ineho menej.
Najbližšie bude stehno. Pôvodne som tam chcela mexickú katrinu, ibaže celú postavu a nie len tvár a keďže katriny majú štíhle siluety, tak sa bude viac hodit Na lýtko. Na stehno pôjde kotva alebo sova, neviem sa rozhodnúť, že ktoré prvé.
no a plánujem si dať ďalšie a to na ľavé zápästie ale zrejme až na jeseň zas, teraz som to nejak prešvihla a už je až moc slnka vonku..
ale rozmyslam este na jednu kerku, len niet prachy..
Inak počula som, že najviac bolí tetovanie na krku...
A ďalšie tetovanie si už asi nedám robiť...
aj keď plno "odborníkov" - známych - tvrdí, že to tam bolí, čo je teda blbosť, keďže to je individuálne.. mňa to miestami šteklilo ale najviac sa smejem keď o bolesti rozpráva niekto, kto tetovanie nemá
a nebolelo to skoro vôbec
Ale bolelo ma to.... lebo mňa všetko bolí