no a potom 3 riadky (nepoviem konkretne ktore zo songu fall out boy - miss missing you .. asi jediny text, ktory by som si dala vytetovat lebo by mal pre mna aj urcity vyznam
tak na mojom tele žiadne a nikde...na iných telách... a el viem čo sa mi jednoznačne nelúbi... čínske znaky, tie kulturistické abstraktne čiary na rukách, hviezdičky, kvetinky, labky, gýčové nápisy a na ženských nenormalne neznášam ritné parožie a tetovania na prsiach a dekolte hocijakeho rázu...
proste tetovanie sa musí človeku hodiť... zvlášť keď je hrozné!
ale keď som na Andym videla toto proste hrozné tie hviezdičky ale hodilo sa mu to... a dobre si to dorobil teraz už má tie hviezdy aj vymaované čiže vlastne tam človek vidi hviezdy len ked ich fakt hladá
nejaká hot ruža s lebečným podtónom,nad tým lietajúce najlepšie zakotvené lastovičky.a podtým nápis infinite/originálnym fontom hlavne/ . a hlavne nech to nemá žiaden zmysel!
ale inak sa mi doposial najviac páčilo jedno kamarátove tetovanie!!!!! jednoduchá čiarka tak 10-15 cm nad členkom pýtam sa ho, že čo to má byť ako a on že to si tetoval keď bol najebaný aby vedel pokial si má vyťahovať ponožky!
to je tetovačka so skutočným významom pre človeka !
nepáči sa mi, keď ma niekto len tak hocikde na nohe zabitý obrázok a ani na krku alebo, čo poslednú dobu stretávam veľa báb, čo majú na hrudníku dáky nápis, proste dáke mega verejné miesta
tetovať som sa dala kvôli sebe, nie iným a keď vidím tie pič, tak mi je zle ( o 14ročných dievčatkách ani nehovorím)
@matus123 ten čo keroval mňa v body gallery má podobne spravenú jednu ruku, to asi preto čo vravel že sa na nej sám učil tetovať a asi sa mu to nepáčilo potom
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
37 komentov
a celkovo sa mi maloktore tetovania pacia
uvidela som na MB, nemohla som si pomôcť
no a potom 3 riadky (nepoviem konkretne ktore zo songu fall out boy - miss missing you .. asi jediny text, ktory by som si dala vytetovat lebo by mal pre mna aj urcity vyznam
proste tetovanie sa musí človeku hodiť... zvlášť keď je hrozné!
ale keď som na Andym videla toto
proste hrozné tie hviezdičky ale hodilo sa mu to... a dobre si to dorobil
teraz už má tie hviezdy aj vymaované čiže vlastne tam človek vidi hviezdy len ked ich fakt hladá
to je tetovačka so skutočným významom pre človeka !
ale nedám si to asi v živote, ledaže by ma na doživotie odsúdili
Každé miesto má čosi do seba. Hlavne treba pekné vybrať.
Ja osobne by som si asi nič nedal...
aspon vidno ake mate vzory
ja by som sa hanbil nieco take si davat na telo
a môžeš si pozrieť aj ostatných 18 strán.
tetovať som sa dala kvôli sebe, nie iným a keď vidím tie pič, tak mi je zle ( o 14ročných dievčatkách ani nehovorím)
inak na nohe ma naposledy zabilo toto
ale na @15 @lawey sa dobre smejem
na rukách a na stehnách