@aneta887 A prečo by som mala? Mne by sa to na mne nepáčilo a nešlo by to dať dole. Možno do uší si raz dám nejaké krúžky, tie sa dajú aspoň vybrať, ale kérku nie.
ja som chcela na zápästie z druhej strany čiarový kód a pod to tie čísla buď 20101991 akože dátum môjho narodenia alebo 11052006 ale to je jedno čoho je to dátum
No ja mám tetovanie takže moja odpoveď znie áno....No konkrétne mám tri tetovanie: Na pravej ruke na predlaktí mám škorpióna. Na ľavom ramene čínsky názov "Sloboda" a na ľavej lopatke(posledný prírastok) sa nachádza fénix....
bude to cela lava ruka od zaciatku ramena az po zapestie z vonka aj vnutra rozmyslam ze cierno-biele neviem sa rozhodnut .... najradsej by som sa dal tetovat u typkov od yakuzy
najhoršie je keď človek nevie čo chce ako tatto. ja osobne mam jedno, vzadu na krku mam čiarový kód s dátumom môjho narodenia. bolelo to ako sviňa, ale to je podľa toho, kto má aký prah bolesti. a musím povedať, že som neskončila. chystám sa si dať na ľavé zápästie zvnútra 5-cípu hviezdu. pravdepodobne farebnú. kombinácie čierna a červená. ale je to ešte vo vývoji. takže kto chce tattoo, tak odporúčam
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
49 komentov
idem si dať na nohu-chodidlo
prečo by si si nedala?
krk a oba clenky
hej hej chodidlo
prečo až po mature ?
aby nedošlo k nejakému nedorozumeniu...
au tak tam to musí hrozne bolieť a ak by som si hentaké mala dať tak si ho určite dám čierne
pretoze som momentalne prilis zaneprazdnena
a nejak sa mi začali páčiť farebné..a tam na nohu sa mi to hodí.. také farebné.. ale uvidím keď mi nakreslí predlhou
ja som chcela na zápästie z druhej strany čiarový kód a pod to tie čísla buď 20101991 akože dátum môjho narodenia alebo 11052006 ale to je jedno čoho je to dátum
Mne osobne sa tetovania páčia, pokiaľ to nie je prehnané. Chcela by som si dať približne do miest nad panvovú kosť niečo... neviem čo
@temperancecullen mohla by si postnúť obrázok toho škorpióna a fénixa?
» www.birdz.sk/webka/marttina/...
a este chcem asi na bok a nad zadok a na nohu a na ruku resp vnutorna cast stehna a na ruku asi zozadu na predlaktie...