Chcela by som sa opýtať, či nepozná niekto tetovacie štúdio v BA alebo okolí, kde vám spravia kerku aj pod 18 rokov a bez doprovodu rodinneho zastupcu :/ Alebo mate niekto s tym skusenosti?
@courtneylovegrunge hej som pevne rozhodnutá, že ho chcem je to také menšie decentné tetovanie, nič výrazné...a mne je jasné, že sa to bez toho zastupcu neda, len možno niekto pozná po znamosti, že by sa to dalo vybaviť
no to je len na tebe či budeš veriť skúsenému tatérovi (za ktorého si síce priplatíš viac, ale budeš mať istotu že práca je dobre urobená a že veci dú vydezinfikované) ako nejakému amatérovi (nehovorím, že všetci sú zlý, ale bohužiaľ poznám prípady keď kvalitne dobabral prácu)
Môj tetér ma tetoval bez doprovodu zákonného zástupcu, bez súhlasu rodiča. Je to tým, že sme spolu spávali a navyše tetuje doma, nemá štúdio
Rovnako tetoval aj moju 15ročnú kamošku, ale keď si tá kamoška doviedla svoju 13ročnú kamošku, tak milý Milanko jej ukázal dvere, pretože (podľa jeho slov) tetovať takú malú šťandu mu nestojí za to, aby mu potom na dverách vyklopávali jej rodičia a chceli mu dať na hubu
@ohcysp ale nooo .veď chcem tie decká iba varovať..tetovačky nejsú cool..ľudia si o nich budú myslieť, že sú to grázli a kriminálnici a čo ja viem čo ešte ..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
Az od 18 sama
rozhodne sa musíš zamyslieť či ju naozaj chceš, lebo kerky sa ostraňujú pomerne dosť bolestivo a draho (podľa toho aká veľká)
a dokým nemáš 18 tak bez povolenia zákonného zástupcu nezmôžeš nič
no to je len na tebe či budeš veriť skúsenému tatérovi (za ktorého si síce priplatíš viac, ale budeš mať istotu že práca je dobre urobená a že veci dú vydezinfikované) ako nejakému amatérovi (nehovorím, že všetci sú zlý, ale bohužiaľ poznám prípady keď kvalitne dobabral prácu)
Rovnako tetoval aj moju 15ročnú kamošku, ale keď si tá kamoška doviedla svoju 13ročnú kamošku, tak milý Milanko jej ukázal dvere, pretože (podľa jeho slov) tetovať takú malú šťandu mu nestojí za to, aby mu potom na dverách vyklopávali jej rodičia a chceli mu dať na hubu