no neviem, bolí to menej tam, kde je svalstvo ale napr. ja mám na členku, kde som vedela, že to bude neskutočne bolieť, ale našťastie trpezlivosť bola, trvalo to síce 4 hodiny, s pol hodinovými prestávkami, kedy mi všetko jedno nebolo...ale dá sa to vydržať
Nie je to nič strašné, nerobte z toho takú vedu...sú horšie veci, ktoré bolia oveľa viac a výsledok vás nepoteší, pri tetovaní je výsledok fantastický.
Bolesť sa dá zniesť, pokiaľ netetuje už dlho...potom je to už nepríjemné, celá koža je podráždená.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
..kvak..
a ber do úvahy aj že ak budeš tehotná to tattoo na bruchu sa ti roztiahne a zase či to na krku nebude mať dopad na to ak si budeš hľadať prácu...
tak potom nic
..kvak..
prístup1500.
Bolieť ťa to bude tak či tak, ale na miestach, kde je menej svalstva je to vraj citlivejšie.
Bolesť sa dá zniesť, pokiaľ netetuje už dlho...potom je to už nepríjemné, celá koža je podráždená.