chcel by som si dať tetovať nejaký výrok. Ak by ste mi vedeli napísať pár krátkych výrokov / citátov ktoré vyslovil niekto slávny ( pokiaľ možno staré a nie v slovenskom jazyku ) [ typu veni vidi vici ] tak by som bo veľmi vďačný ... ak by sa nič nenaš
to tetovanie by malo znamenať niečo pre teba, a nie niekto ti tu niečo napise sa ti to zapači das si to ale ked sa ta niekto spyta čo to pre teba znamena povies ze vo fore na birdzi mi to niekto poradil
"only god can judge me".. to uz si dava kazdy kto chce mať za kazdu cenu nejake tattoo
@speechless tak to si teraz povedala aspoň pre mňa dobrú pip ... mne nieje jedno čo si tam dám ... a BTW ja som si už dávnejšie povedal že si dám nejaký výrok .. tak prepáč že som nenašiel žiadny čo by sa mi páčil a že si pýtam nejaké tuna ... a nikde som nenapísal že si ho hneď aj dám ...
@flemi a preklad? alebo niečo typu kto to vyslovil?
proste by ten k citát z nejakého dôvodu mal k tebe prísť. Ale porozmýšľaj nad niečím čo ťa vystihuje ale čím sa v živote riadiš. Ale tak keby ti mám niečo odporučiť tak : La vita è bella . je to po taliansky a znamená to: život je krásny.
Za strašne geniálne tetovanie považujem ,,Your flesh means more than you" (inak zo songu od Protest the Hero), už neviem, kde som to videla (ale nebol by si s tým prvý )
Osobne uvažujem v blízkej budúcnosti nad svojou inciálkou, "Never sleep again" pod molekulou melatonínu, a/alebo jednej českej básni.
Alebo sa prihlás organizátorke projektu Skin (cca tritisícslovný príbeh vytetovaný po jednom slove na ľuďoch), ona ti už vyberie
tiež súhlasím s @speechless mal by pre teba ten výrok niečo znamenať, preto by si si mal vybrať/vytvoriť (preložiť) sám. Ja plánujem: Mais qui peut exister sans l´amour? kto exisuje bez lásky?
@heathrow pretoze ked si ides dat nieco vytetovat, co budes mat do smrti, tak by to malo byt nieco, co sa stotoznuje s tebou a s cim sa stotoznujes ty, nie nieco, co ti povie nejaky skaderukaskadenoha z birdzu
keď si chceš už dať niečo vytetovať, tak by si to mal asi mať hodnú chvíľu vybrané aby si to za nejaký čas neoľutoval a nie rozhodovať sa pár dní dopredu, to je ta najväčšia kravina...a hlavne nech ťa to vystihuje!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
"only god can judge me".. to uz si dava kazdy kto chce mať za kazdu cenu nejake tattoo
- po francúzsky, a znamená to: "Neľutovať nič"
Potom chlapi mávajú na hrudníku "Beauty is only skin deep"
ale súhlasím s @2 , malo by to byť niečo čo niečo znamená pre teba. Ja som si vymyslel vlastný.
@speechless tak to si teraz povedala aspoň pre mňa dobrú pip ... mne nieje jedno čo si tam dám ... a BTW ja som si už dávnejšie povedal že si dám nejaký výrok .. tak prepáč že som nenašiel žiadny čo by sa mi páčil a že si pýtam nejaké tuna ... a nikde som nenapísal že si ho hneď aj dám ...
@flemi a preklad? alebo niečo typu kto to vyslovil?
proste by ten k citát z nejakého dôvodu mal k tebe prísť. Ale porozmýšľaj nad niečím čo ťa vystihuje ale čím sa v živote riadiš. Ale tak keby ti mám niečo odporučiť tak : La vita è bella . je to po taliansky a znamená to: život je krásny.
ale ostatným zatiaľ ďakujem ... a kľudne ešte nejaké pridajte
@lussana .. ten je pekný ... niečo na ten štýl hľadám
ja som aj skúšal ale keď ja veľmi tvorivý niesom ...
Osobne uvažujem v blízkej budúcnosti nad svojou inciálkou, "Never sleep again" pod molekulou melatonínu, a/alebo jednej českej básni.
Alebo sa prihlás organizátorke projektu Skin (cca tritisícslovný príbeh vytetovaný po jednom slove na ľuďoch), ona ti už vyberie
Victi victimus
PS: Moja životná filizofia
@assasins to by som mal cez pol chrbáta