@thevanderdark kukám, že ty na cenu nepozeráš haha, ja by som chcel veľké a farebné, to by už asi bola iná sumička .. a ďalší problém je, že to nemám akému "tetovačovi" poslať.
@akoto22 Tak uvidí sa. Zase ak mi povie nejakú horibilnú sumu tak od toho odstúpim. Fakt neviem. Ešte som si nestanovil prijateľnú hranicu. Uvidím čo mi odpíše na email.
Však pozri v tvojom meste poprípade kľudne aj v inom alebo pozri nejaké recenzie. Alebo vytvor na birdzi tému kde najlepšie tetujú a máš to
@thevanderdark u nas v michalovciach mame skveleho tatera..povyhraval aj nejake ocenenia, chodi na svetove "vystavy tetovania" atd ale to by si musel dojst k nam do mesta
jaj aka tema. kazde tetovanie boli, jedno viac, jedno menej ( @magorka je vynimka samozrejme! - zalezi od miesta, rozsahu a detailnosti. na chrbte ruky by to az tak boliet nemalo - pripisala by som to k nohe a to sa dalo zvladnut bez problemov. cena je individualna, zalezi od tatera, detailov a narocnosti a hodin. tu sa cena pohybuje od 50-80 libier za hodinu.
@akoto22 a ty cakas ze za velke farbene tetovanie zaplatis 5 korun?
ak to ozaj chceš ta bolest bude druhorada...ale ak niesi precitlively mal by si to v pohode zvladnut neda sa to ku ničomu popisat...ale tak mne to je napriklad prijemne okej no...takže držim palce
chlape, chrbat ruky vyzera fasa potetovany.. rozhodne nie som zastanca vykriku "ako to bude vyzerat ked budes stary?!" ale byt tebou, nedavam si tetovanie na tak viditelne miesto. jedneho pekneho dna si budes chciet najst pracu a jedneho pekneho dna narazis na idiota ktory ta kvoli tomu neprijme
ja som nic necitila na lopatke, na bruchu to rezalo ako nozom, ale o tom to je!
tetovanie neboli na takych miestach, kde mas malo nervov (zevraj rameno az zapastie, lopatky...) a boli, tam, kde mas nervy, co ludia spominali (stehno zevraj hrozne boli a tiez bok/brucho-brucho mam vyskusane a bolelo asi o 200% viac ako lopatka, no da sa vydrzat, pohoda )
@akoto22 ja viem citat, len ma pobavilo to spojenie ze horibilna suma. ak chces skvely vykon a krasnu pracu tak niekedy to inak ako si priplatiti nejde
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
Ja som tomu ´´tetovačovi´´ poslal obrázok a popísal čo a tak.
Záleží od veľkosti, od zložitosti, od farebnosti. Takže ak máš niečo vyhliadnuté tak mu ukáž obrázok a proste sa spýtaj čo by to stálo.
Ak chceš niečo vlastné tak mu popíš predstavy a spýtaj sa ho cca čo by to stálo
Však pozri v tvojom meste poprípade kľudne aj v inom alebo pozri nejaké recenzie. Alebo vytvor na birdzi tému kde najlepšie tetujú a máš to
@akoto22 a ty cakas ze za velke farbene tetovanie zaplatis 5 korun?
Ja som necítil nič....
tetovanie neboli na takych miestach, kde mas malo nervov (zevraj rameno az zapastie, lopatky...) a boli, tam, kde mas nervy, co ludia spominali (stehno zevraj hrozne boli a tiez bok/brucho-brucho mam vyskusane a bolelo asi o 200% viac ako lopatka, no da sa vydrzat, pohoda )