ja mam a je to v pohode, nelutujem ani nikdy nebudem .. co ta potom ci je to cool alebo nie? ide o teba ci to chces a nie o to, ci je to stale in pitche tieto vytrete mozgy a slepice...
chaotickitt: ked budes stara nikoho nebude zaujimat tvoja zoschnuta koza a nieto este dajake tetovanie, moj nazor taky ze ked budeme stary aj bez tetovani budeme vyzerat zle
Baarculiq: samozrejme vsetci si davaju tetovanie za nie kolko tisic aby si ho po X rokoch dali odstranit laserom za niekolko dalsich X tisic rozmyslas ty vobec??? Je na case pouzit sedu koru mozgovu
neviem či ste si niekto všimli (nechcem zase útočiť , ale tak trápne a primirívne názory som už dlho nepočula.
a k téme: predstav si, že si dáš tetovanie. NAVŽDY lebo nepredpokladám že si to dáš odstrániť. budeš mať 40 a pôjdeš na spoločenskú akciu, budeš si chcieť dať peknú róbu, ale nebudeš môcť, lebo na chrbte budeš mať škaredého nevkusného draka.. nikdy nevieš.
36:myslim si ze to neni dôvod nedat si tetovanie ...predsa existuje mnozstvo nadhernych siat rôznych strihov....preto je toto fakt hlupy priklad.... len si to treba dat na inteligentne miesto ktore sa da v pripade potreby zakryt
pochybujem..ja som mala tertovanie tak vytuzene ze ho nikdy nebudem lutovat..samozrejme ak sapravi nejaku neinteligentnu blbost tak to lutovat bude, ale inak si nemyslim....treba byt na tetovanie len dostatncne vyuzrety..dat si ho na logicke miesto, nedavat si tam ziadne mená ani hnusne gycove hovadiny ale poriadne si to premysliet...a. hlavne ci to naozaj chces....potom uz lutovat netreba....
dievca najprv zmen styl pisania a potom sa pytaj.ja mam dve tetovania.jedno na ramene a dalsie na bedre.je to vec nazoru komu sa to paci alebo nie.ale ja vobec nelutujem
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
44 komentov
no to uz co je???
ale inak straaaasne chcem tetovanie je tu pekne ale iba take malililinke lebo to boli
no ale zas niektoree tetowanie su zmiwatelne
Marttina: nemozem inak, len suhlasit
O tetovaní že keď je vkusne použité, je aj celkom pekné.
to ze ked budem stara 80 ročná babka neriešim...kedze mam casu dist a este budem mat zopar rokov pekne napnutu kožu
a tetovanie je in, pokial sa ti paci a je aspon originalne a niečim ta vystihuje
neviem či ste si niekto všimli (nechcem zase útočiť , ale tak trápne a primirívne názory som už dlho nepočula.
a k téme: predstav si, že si dáš tetovanie. NAVŽDY lebo nepredpokladám že si to dáš odstrániť. budeš mať 40 a pôjdeš na spoločenskú akciu, budeš si chcieť dať peknú róbu, ale nebudeš môcť, lebo na chrbte budeš mať škaredého nevkusného draka.. nikdy nevieš.
ale nie som proti tomu
tým som chcela povedať, že o pár rokov ked bude staršia to bude v konečnom dôsledku ľutovať.
omg to je teda slovo
a je to fajn ale zalezi co kde a na kom