"Pokora srdca nežiada, aby si sa pokoroval, ale aby si sa otvoril. Práve ona je kľúčom k zmene. Až potom môžeš dávať a prijímať." - Antoine de Saint-Exupéry
mne prídu tieto facebookovské múdrosti (vznešené hlboké myšlienky) trápne.. a samozrejme k tomu nič nehovoriaca, nič nezobrazujúca selfie fotka
určite lepšie na človeka pôsobia zážitkové fotky, ktoré majú svoj príbeh a namiesto pseudointelektuálnych skopírovaných citátov popis týkajúci sa samotnej fotky
Mám rád, keď cítim vďaka hudbe viac, keď to všetko spolu hrá, to mám rád zo všetkého najviac.
iné:
Víte, dobro nikdy není tak dobré, jako když si vůbec neuvědomujete, že něco dobrého děláte. A ani sami nikdy nejste tak dobří, jako když nemáte nejmenší tušení, že jste dobří.
Vysokoškolský diplom, titul- čo vám to kúpi?
Nebuďte smutní kvôli ľudom, aj tak raz zomrú
Bojím se zastavit, abych se zamyslel, protože kdybych to udělal, nevěděl bych, jak se dát znovu do pohybu.
Chcete vidět, jak mechaničtí ve skutečnosti jste? „Ó, jakou máte dnes hezkou košili.“ Po takových slovech se cítíte dobře. Díky košili, proboha!
Nikdy na sebe nezapomínáte tak snadno, jako když jste šťastní.
@hellium Keď život berie, pusti. Nikdy nevieš či to k lepšiemu nevyústi.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
ešte nejaký úryvok piesne od Majka Spirita
Smejem sa preto lebo mám potrebu niekomu v kuse dokazovať že som štastná,a po nociach plačem ako nadržana mačka....
Smejem sa,lebo som si pred chvíľou strčila paradajku do riti
Stačíí ??
idealne ked ti na fotke vidno aj nejaky koniec
Dievca je: najkrajsie ked spi, najstastnejsie ked bozkava, najvernejsie ked ziarli, najuprimnejsie kep place, najmilsie ked podvadza, najlepsie ked zapiera, najsmutnejsie ked mlci, najpodivnejsie ked miluje.
Louis Pasteur
Shrek nás naučil, že nielen cibule majú vrstvy.
ideálne, keď ti na fotke vidno vrstvy z fotošopu
Ži tak, ako keby si mal zajtra zomrieť.
určite lepšie na človeka pôsobia zážitkové fotky, ktoré majú svoj príbeh a namiesto pseudointelektuálnych skopírovaných citátov popis týkajúci sa samotnej fotky
*ospravedlňujem sa za mierne off topic komentár*
Som tvoj Rómeo, si moja Júlia,
spolu sme dvaja čo sa radi k sebe túlia
Napustím ti vaňu vyzlečieš si šaty,
nalejem ti šampus rozpustíš si vlasy,
Mám rád, keď cítim vďaka hudbe viac, keď to všetko spolu hrá, to mám rád zo všetkého najviac.
iné:
Víte, dobro nikdy není tak dobré, jako když si vůbec neuvědomujete, že něco dobrého děláte. A ani sami nikdy nejste tak dobří, jako když nemáte nejmenší tušení, že jste dobří.
Vysokoškolský diplom, titul- čo vám to kúpi?
Nebuďte smutní kvôli ľudom, aj tak raz zomrú
Bojím se zastavit, abych se zamyslel, protože kdybych to udělal, nevěděl bych, jak se dát znovu do pohybu.
Chcete vidět, jak mechaničtí ve skutečnosti jste? „Ó, jakou máte dnes hezkou košili.“ Po takových slovech se cítíte dobře. Díky košili, proboha!
Nikdy na sebe nezapomínáte tak snadno, jako když jste šťastní.
@hellium Keď život berie, pusti. Nikdy nevieš či to k lepšiemu nevyústi.