veru by som si dnes aj zahrala! kedysi pred rokmi som hrávala, teraz nie je kde a nie je kedy a až na výročné s @popolcek nie je ským lebo s 12 ročnými moralistickými šťandami sa mi hrať nesce
tak ja som natrafil na hocz.org (prostredie Rockfortu) a vyzerá to byť dosť dobre prepracované ale par dni po registracii sa mi pokazil pc na 2 mesiace a tak som ani nemohol poriadne začať.. a teraz musím čakať do leta kým sa otvorí registrácia
Chodievala som na najlepšiu, ale Arthur je ako admin tuná, vravel, že spraví novú verziu, tváril sa, že ju robí a hla, stránka už neexistuje, môžem kašľať.
skuste » thepathofaninja.weebly.com/...
Je to na motivy Naruto, ale nepotrebujete poznat anime na to, aby ste si uzili fantasticky svet. Admini byvaju na chate, kde sa hraci dohaduju denne, ale obcas reba mat trpezlivost, hlavne doobeda tam je momentalne malo ludi. Hra ma vhodu, ze sa pisu odkazy na nastenky a mozete hrat viacero pribehov zaroven ak vam to tak vyhovuje.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
Je to na motivy Naruto, ale nepotrebujete poznat anime na to, aby ste si uzili fantasticky svet. Admini byvaju na chate, kde sa hraci dohaduju denne, ale obcas reba mat trpezlivost, hlavne doobeda tam je momentalne malo ludi. Hra ma vhodu, ze sa pisu odkazy na nastenky a mozete hrat viacero pribehov zaroven ak vam to tak vyhovuje.