Ahojte...Zakladam momentalne kapelu..viem ze texty su to najmenej napisat..ale mna momentalne nic nenapada..nevedeli by ste mi poradit nejaky namet? moja kapelka bude niečo styl metal...vobec ma nič nenapada..neviem či to mam pisat ako daaky pribeh..ch
D ja už akpelu mám hej test napísať je lahké ale námet a očom to je už tažšie naše texty vznikali vždy niekde na chate tam vznikol aj text " Letný Deň " mám ho aj v BLOGU...vznikol čoja viem nahodne pri opekačke sme mali gitare so sebou a spievali sme si a že ideme si vymyslieť... naš bubenik tzv naše textírske básnické črevo okamžiže do 1h sme mali text prišli sme z chaty hned sme vymysleli hudbu všetko naša najlepšia pesnička to je noa tak ked nevieš očom tak napriklad zaspominaj na dnešný deň ak bola nuda..alebo si bola doma tak napíš o obyčajnom nudnom dni len musiš mať nejakú predstavu vyrečnosť a tak ked vieš očom tak to ide
kamarátova kapela má prerábku Poker face od Lady Gaga..... omnoho lepšia verzia... je to taká punk-rocková verzia..... raz si to vypočujete a už inú nebudete chcieť počuť....
@Domusqa Texty su to najmenej a sama nic nevies vymysliet ano? No pekne ... Ak si myslis ze texty su jednoduche uz to vidim ze tvoja tvorba bude asi ako rytmusove uzasne "zmysluplne" texty ...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
P.S. Texty si vieš snád vymyslieť aj sama, nie?
@2 teraz skus byt napichana z toho, ze sa zacnes ucit gramatiku
@0 skus o laske, to tu este nebolo
@iwuanka tu prerabku by som si i vypocul...