Hanuman gym na ovsisti
Bratislavska boxerna vo Viena gate oproti petrzalskej stanici
Fighting gym na černyševskeho ulici (vedla auparku)
K-1 centrum na Vietnamskej
Dragon gym na sokolskej pri ministerstve zahranicnych veci.
To len tak z hlavy. Ak by si to dala do google tak tam urcite vsetky menovane najdes.
Dobre ti radí @boloabude ! Kým nenaberieš poriadnu kondičku ani tam nechod,lebo zbytočne minieš peniaze na tréningy kde aj tak budeš len kondičku trénovat,kým nebudeš vládat nedajú ta dalej.Ked dojdeš s perfektnou kondičkou ,tréner to bude vidiet,poprípde mu povieš,že kondičku máš zmáknutú a môžeš íst na techniky. A až potom príde na rad sparing....
@jurito nieje potrebné začať behávať lebo behávať a behávať je rozdiel. Viem si predstav, čo si krehká žena predstaví pod pojmom behať, takže najprv si obehni "bojové umenia" a sprav si jasno v tom čo chceš robiť, rovno si myslím, že by si mala vyhľadať sebaobranu lebo bojové umenie je na celý život nie na 5 rokov.
Na tréningu pochopíš kde sú tvoje limity a čo musíš zlepšiť potom možno začneš behávať aj vo voľnom čase ak si cieľavedomá a chceš sa zlepšovať a kým začneš robiť všetko na tréningu ako to má vyzerať kondičku naberieš časom tak či tak. Hlavne si dobre vyber.
@rachel1 Mozes skusit napriklad Titan gym, myslim ze to tam mali rozdelene na treningoch aj na skupinu cisto zeny, nie su nejak pekelne drahi a pocul som, ze tam chodia relativne normalni ludia.
Inak ak to s tym sportom myslis vazne, pocitaj do buducnosti s modrinami, monoklami, pripadne mozes dojst aj k nejakej mensej zlomenine (nos, noha a pod.). Muay thai je pomerne krvavy sport, sice v cisto zenskych a zaciatocnickych skupinach to nie je take tvrde, ale napriklad ja trenujem v gyme kde je zmiesana skupina a sparingy su pomerne tvrde, minuly tyzden jedna baba odisla so zlomenym nosom.
@rachel1 este co by ta mohlo bavit (okrem thai a kickboxu) je BJJ (Brazilian Jiu Jitsu). Fyzicky tiez dost narocne a na ulici tiez dobre pouzitelne. Sparingy na BJJ su mega zabavne, aspon pre mna osobne.
@rachel1 ono je to super ale niekedy to vie odradiť. ja som začala s KB asi po roku ničnerobenia a dosť som skapínala ... teraz som zvedavá ako sa dám dokopy po skúškovom, na nič som nemala čas keď som tu inak, skús švihadlo ... neviem, či práve toto má nejaký výrazný vplyv, ale tým, že je to tiež vlastne aeróbne cvičenie, tak by to mohlo pomôcť a je to sranda a môžeš skákať aj doma pred telkou :3
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
Bratislavska boxerna vo Viena gate oproti petrzalskej stanici
Fighting gym na černyševskeho ulici (vedla auparku)
K-1 centrum na Vietnamskej
Dragon gym na sokolskej pri ministerstve zahranicnych veci.
To len tak z hlavy. Ak by si to dala do google tak tam urcite vsetky menovane najdes.
osobnu skusenost nemam ale toto vyzera fajn aj pre zaciatocnikov a mozno nie zrovna ludi s dokonalou kondickou
Na tréningu pochopíš kde sú tvoje limity a čo musíš zlepšiť potom možno začneš behávať aj vo voľnom čase ak si cieľavedomá a chceš sa zlepšovať a kým začneš robiť všetko na tréningu ako to má vyzerať kondičku naberieš časom tak či tak. Hlavne si dobre vyber.
Inak ak to s tym sportom myslis vazne, pocitaj do buducnosti s modrinami, monoklami, pripadne mozes dojst aj k nejakej mensej zlomenine (nos, noha a pod.). Muay thai je pomerne krvavy sport, sice v cisto zenskych a zaciatocnickych skupinach to nie je take tvrde, ale napriklad ja trenujem v gyme kde je zmiesana skupina a sparingy su pomerne tvrde, minuly tyzden jedna baba odisla so zlomenym nosom.