Dobrý deň, všetci vieme že Marihuana je nelegálna. No zaujíma ma otázka ohľadne jedál/sladkostí ktoré obsahujú látku ktorá sa nachádza v Marihuane(THC). Je na slovensku zakázané konzumovať a predávať takýto druh jedla? Kedže vieme že už teraz sa dajú kúpi
@3@4 Nedávno som bola na predajnej odžub akcii o marihuanových mastičkách ! Takže môžem potvrdiť, že nowic vraví pravdu, nič, než pravdu.
A sativa sa môže fajčiť, ale s tým minimálnym obsahom THC v tom neviem, či to je zrovno výhra . Veď akože jasné, prečo nie, aj zelený čaj si môžeš ubaliť alebo ho pridať do koláča.
A k téme; nemyslím, že je to úplne OK. Na marihuane je zakázané práve to THC, tak čo myslíš? Legálne by bolo vydať knihu receptov, ale nie priamo ponúkať jej produkty.
Su kremy, jedlo a podobne veci z oboch, ale rozsirenejsie su tie z sativy. V USA uz mozes vo vela statoch jest produkty v ktorych je vela THC.
Legislativa upravuje nie pozivanie rastlin, ale ucinnej latky (teda THC), cize cokolvek ho obsahuje, je zakazane. Bolo by dost cudne keby si nemohol fajcit weed ale mohol ho jest v nejakej koncentrovanej forme.
PS: som za legalizaciu/dekriminalizaciu, ale sam mam dost odmietavy postoj ku vsetkym drogam (vratane alkoholu)
Jasne ze nemozes. Masti maju asi vynimku ale asi budu nejako regulovane. A tie masti su aj tak naprd lebo maju malo kanabinolov. Ozaj nechapem preco nerobia normalne masti. To si myslia ze niekto bude tu mast fajcit alebo extraktovat THC?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
fajcis a varis/pecies z indicy
A sativa sa môže fajčiť, ale s tým minimálnym obsahom THC v tom neviem, či to je zrovno výhra . Veď akože jasné, prečo nie, aj zelený čaj si môžeš ubaliť alebo ho pridať do koláča.
A k téme; nemyslím, že je to úplne OK. Na marihuane je zakázané práve to THC, tak čo myslíš? Legálne by bolo vydať knihu receptov, ale nie priamo ponúkať jej produkty.
Legislativa upravuje nie pozivanie rastlin, ale ucinnej latky (teda THC), cize cokolvek ho obsahuje, je zakazane. Bolo by dost cudne keby si nemohol fajcit weed ale mohol ho jest v nejakej koncentrovanej forme.
PS: som za legalizaciu/dekriminalizaciu, ale sam mam dost odmietavy postoj ku vsetkym drogam (vratane alkoholu)