francúz ich miluje, vždy pred spaním ma ich nútil počúvať, aj v haligande z jukeboxu to hrávalo. A Break on through sme si spievali, keď sme sa presúvali na svitaní z Bytrice do Topoľčian. Najlepšie spomienky na nich
väčšinou tým prekvapím rôznych kamarátov gitaristov, keď ich poprosím, aby mi zahrali napríklad Roadhouse blues - a začnem spievať. pretože viem proste takmer všetky texty.
s veľmi dobrým kamarátom sme sa vždy zavreli v jeho izbe, ľahli na postel, zapálili si a potichu sa v tom doorsovom šeru rozprávali.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
francúz ich miluje, vždy pred spaním ma ich nútil počúvať, aj v haligande z jukeboxu to hrávalo. A Break on through sme si spievali, keď sme sa presúvali na svitaní z Bytrice do Topoľčian. Najlepšie spomienky na nich
ehm.
doors sú jednou z mojich závislostí.
väčšinou tým prekvapím rôznych kamarátov gitaristov, keď ich poprosím, aby mi zahrali napríklad Roadhouse blues - a začnem spievať. pretože viem proste takmer všetky texty.
s veľmi dobrým kamarátom sme sa vždy zavreli v jeho izbe, ľahli na postel, zapálili si a potichu sa v tom doorsovom šeru rozprávali.
veru, idem si hneď pustiť.
prekrásne čerpajú z free jazzu, sú proste neskutoční.
Roadhhouse Blues je jedna z mojich najoblubenejsich pesniciek celkovo
Táto mi vždy pripomenie prvý ročník na Vš a asi doteraz naj predmet, ktorý sme tam mali (podľa mňa) - Interpretácia hudobého diela (smajlík)
V DCA je aj jeden pub po nich pomenovaný (The Doors pub) a tam som vždy, keď sa dá.