Časť tvrdí, že najpresnejšie ich vystihuje pojem hard rock, väčšina však hovorí a o veľmi jedinečnej alternatívnej hudbe, v ktorej sa nachádza etno, funky, psycho, death metal s prvkami arménskeho folklóru.(wiki)
@antja no a teraz sa mozme ist hadat ze ci su cistí metlaci a ci nie...niekedy sa neda celkom rozlisit ci je to hard rock alebo metal...a myslim ze by tu tato odpoved vela ludom chybala
chyba tam mnozstvo dobreho metalu..ale z tychto ponuknutych je naj metallica,system of a down a slayer.. a korn by som metalom nenazvala,mozno nejakym nu metalom
@kolini@antja@andulili no ved do zanru metal patri cela skala podzanrov od thrash metal cez death metal, black metal az po alternativny metal...a SOAD je metalova kapela prinajmensom alternativna...
@29 myslim že v rockovej historii sa diali aj cudnejsie veci ako odhryzanie netopeirich hlav
i ked tato vec je rozhodne velmi silnou konkurenciou pre akukovlek zvlastnost
mne sa na ozzym paci že si vdaka chlastu a drogam nepamätá 10 rokov svojho života....ked sa nad tým zamyslim to msueli byt nenormalne množstva vsetkeho možneho.....
každý kto hlasoval za popaliku vie o hudbe hrubý kokot. hovorí sa o METALOVEJ nie pop-rockovej/rockovej/pseudoneviemčo hudbe akou metallica je.
a prečo slayer? slayer je ako volvo, nie moc krásne, nie moc vábne, ale funguje rovnako 25 rokov. a to auto je úžasné, výkonné a na rovinke natrhne riť hocakým metalkorovým zlepencom a pop gay boy bandom ako je metallica, alebo knot v slipoch.
posúďte:
1. ranný slayer- prvý album- 1983
2. stále ranný slayer hell awaits album, treba tomu dať trošku čas na rozbehnutie
3. raining blood album, úplne najkultovejší album všetkých čias, nebyť tohoto tak 90% metalových kapel čo vznikli po roku 86 neexistuje. keď nie nič tak toto si pustite. ak to nepoznáte tak fakt neviem
4. taký pomalší no stále veľmi našlapaný album.
5. ďalšia klasika... rok výroby 91
...
preskočím zbytok 90 rokov
ale dodám jeden song.
...
6. totálne nášlapový album, také vajca nemá asi žiadna kapela po 20 rokoch existencie, zhodou okolností vyšiel 11.9. 2001
7. ďalší album, tentokrát nie tak našlapaný ako predošlí, ale stále trhá prdel "všetkým kapelám" čo sa chcú vrátiť do rokov 80tych, lebo vtedy hrali naj. prose slayer furt dáva ako za mlada.
METALLICA IS TOO FUCKING MUCH OVERRATED! REMEMBER YOU STUPID ASSHOLES!
1. disciple (6.) som chcel venovať @nebopeklo text je super cicuš.
2.
nový song od slayeru, porovnajte to s hocičím s ded magnetik... btw, je to demonahrávka nedokončená...
3. live vystúpenia, ak nešlapal tom araya(spevák) tak šlapal zbytok kapely.
jeymz hedfild nešlape a zbytok kapely už vôbec ne, hlavne tá dánska modelka, čo má bicie miesto tenisovej rakety... tej znejú kopáky jak zemiaky sypúce sa po schodoch. hammett ako vždy rozladený, v živote(okrem albumu) som ho nepočul nedať falošný bend. potom tie unisoná čo máva s jaymzom sú tiež dosť úsmevné metallica hrá pomalšie ako na albumoch a slayer? +20bpm
týmto nechcem nejako naťahovať cicinu slayeru, ale miesto slayeru si dosaďte ľubovoľnú kapelu a bude to stále rovnaké.
metallica zomrela ajfa albumom. ja by som sa hanbil v hentakej forme vyliezť na podium, poprípade nahrávať album ktorý nestojí ani za jedno vypočutie, teda je tam pár fajn momentov, nepopieram, ale je to na chuja.
@40 Nie tak expresívne, ale súhlasím. Pretože Metallica s Justicom skutočne umrela, a niektoré narážky na ich schopnosti sú pravdivé. Ale nad tým Slayerom by som tak neonanoval.
podla mna je uplne najlepsia metalova kapela sepultura...dalej moze byt nightwish, slayer, machinehead....a taky rock najlepsi je jednoznacne van halen on je podla mna naj
SOAD je fajn, Korn tiež, Iron Maiden nemusím, Black Sabbath nepoznám tvorbu, Judas Priest takisto a SlipKnoT ma nebere. A Metallica je NAJPRECEŇOVANEJŠIA METALOVÁ KAPELA VŠETKÝCH ČIAS.
@44 tebou vymenované songy sú určite najlegendárnejšie, nekonečná inšpirácia všetkých death metalových kapiel, pred týmito geniálnymi dielami aj slayer skláňa hlavu. úplný vrchol thrash metalu!!!
@63 zopar songov, vsetko kvalita a pacilo sa mi hlavne raining blood
ostatne celkom sympaticke ale musim viac opocuvat kapelu aby som sa naladil na ich styl ...chapes metalove kapely musis hlavne pochopit to umenie ktore ti chcu sprostredkovat
@67 jasan! stará sepultura je strašný nášup, toto je moja long tajm fejvrit od nich. strašný nášup! také gule má maloktorá kapela. ja by som to pustil každému fanúšikovi kornu, bfmv a iných sragorín a ukázal mu ako sa robí hudba čo má vajca(hlavne od 2:25 inak max mi tam strašne v niektorých pozach pripomína loozera hetfielda
ešte toto velice silno odporúčam, na začiatku strašná explózia potom ukludnenie, a v momente keď už máš pocit, že by to chcelo zmenu tak atómový výbuch, kokos tie sóla, úplne odveci z hudobno-teoretickej stránky sa to asi ani za hudbu nedá považovať... normálne cítiť jak to reže do teba. môj top gitarový tandem je určite king-hanneman potom vrtulník, potom záver, najlepšie jak tam strieda tie činely vycinkávacie mňam, lahuodka.
inak, jedna poznámka k metallica, ono vlastne urobili dosť záslužnú činnosť, každý začínajúci gitarista začína na metallice, kurát každý hrá nothing else medrs ja som začal masterom a dobre mi je
kua, keď som nadrbaný tak vypisujem strašne odveci siahodlhé chujoviny o hovne, zisťujem.
@72 no mne sa páčia aj tie sragoriny ako ich nazývaš Ale na starú Sepulturu nemá nik! Milujem sekané riffy a Sepultura ich má v pesničkách viac ako dosť, aj preto sú mojimi favoritmi Hlavne trojica Schizophrenia-Beneath The Remains-Arise
neexistuje najlepsia...aspon ja nemam u nma najlepsiu...ale tak z tych co tam su som dal Megadeth...ale tiez som mohol dat aj Metallicu aj Iron....a este aj pridat plno inych ....evergrey,nevermore,rage....a tak
@85 Limp Bizkit by som neradil do metalu, ale musím uznať že albumy Significant Other a Chocolate Starfish sú skvelé. Ale s druhým menovaným všetko posrali a odvtedy sú true metalistami šikanovaní...
no naj je asi - Metallica, System of a down, Slipknot, Korn,... teda ked mam vybrat z tych moznosti co su tu.... Metallicu snad pozna kazdy, netreba rozoberat ich hudbu,Systemaci stale som v mojompresvecenim,ze raz v zivote ich uvidim zase pohromade, Slipknot - tak ked niekto zacne tvorit takuto hudbu, a hlavne posledny album, tak to uz si mozu povedat paaani muzikanti,premna strasne moc euforickaa hudba
@101 hele, vážim si že si tak oddaný bojovník za metalovú hudbu, ale zo srdca nenávidim absolútnych true fanúšikov, ktorí považujú všetko ako thrash/death za "gay". As I Lay Dying je jedna z najlepších metalcoreových kapiel súčastnosti a tvoj komentár bol totálne od veci. Keď su AILD gay, čo sú potom MANOWAR???
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
109 komentov
Časť tvrdí, že najpresnejšie ich vystihuje pojem hard rock, väčšina však hovorí a o veľmi jedinečnej alternatívnej hudbe, v ktorej sa nachádza etno, funky, psycho, death metal s prvkami arménskeho folklóru.(wiki)
cize nie su cisti metlaci
viem ale preco prave heavy metalove si vybral?
teda polovica..ostatne je hard-rock
ale tak počúvam skoro všetky z uvedených...
ozaj G´N´R neboli metalový?
» digitaldreamdoor.nutsie.com/pages/best_meta...
ale z tych hore metallica, soad a korn su srdcovky..cize tazky vyber ...ked sa traja biju stvrty vyhrava
jaj jasne este aj slipknot
vyjebany numetal
i ked tato vec je rozhodne velmi silnou konkurenciou pre akukovlek zvlastnost
mne sa na ozzym paci že si vdaka chlastu a drogam nepamätá 10 rokov svojho života....ked sa nad tým zamyslim to msueli byt nenormalne množstva vsetkeho možneho.....
priam obdivuhodný vykon
no jo ozzy je proste klasa milujem ho
a tento odveci prispevok si vôbec nevsimajte..
a ešte som chvílu pozerával tú jeho rodinnú show
to sa ako robi?
každý kto hlasoval za popaliku vie o hudbe hrubý kokot. hovorí sa o METALOVEJ nie pop-rockovej/rockovej/pseudoneviemčo hudbe akou metallica je.
a prečo slayer? slayer je ako volvo, nie moc krásne, nie moc vábne, ale funguje rovnako 25 rokov. a to auto je úžasné, výkonné a na rovinke natrhne riť hocakým metalkorovým zlepencom a pop gay boy bandom ako je metallica, alebo knot v slipoch.
posúďte:
1. ranný slayer- prvý album- 1983
2. stále ranný slayer hell awaits album, treba tomu dať trošku čas na rozbehnutie
3. raining blood album, úplne najkultovejší album všetkých čias, nebyť tohoto tak 90% metalových kapel čo vznikli po roku 86 neexistuje. keď nie nič tak toto si pustite. ak to nepoznáte tak fakt neviem
4. taký pomalší no stále veľmi našlapaný album.
5. ďalšia klasika... rok výroby 91
...
preskočím zbytok 90 rokov
ale dodám jeden song.
...
6. totálne nášlapový album, také vajca nemá asi žiadna kapela po 20 rokoch existencie, zhodou okolností vyšiel 11.9. 2001
7. ďalší album, tentokrát nie tak našlapaný ako predošlí, ale stále trhá prdel "všetkým kapelám" čo sa chcú vrátiť do rokov 80tych, lebo vtedy hrali naj. prose slayer furt dáva ako za mlada.
METALLICA IS TOO FUCKING MUCH OVERRATED! REMEMBER YOU STUPID ASSHOLES!
1. disciple (6.) som chcel venovať @nebopeklo text je super cicuš.
2.
3. live vystúpenia, ak nešlapal tom araya(spevák) tak šlapal zbytok kapely.
jeymz hedfild nešlape a zbytok kapely už vôbec ne, hlavne tá dánska modelka, čo má bicie miesto tenisovej rakety... tej znejú kopáky jak zemiaky sypúce sa po schodoch. hammett ako vždy rozladený, v živote(okrem albumu) som ho nepočul nedať falošný bend. potom tie unisoná čo máva s jaymzom sú tiež dosť úsmevné metallica hrá pomalšie ako na albumoch a slayer? +20bpm
porovnajte
kto je na tom lepšie?
metallica zomrela ajfa albumom. ja by som sa hanbil v hentakej forme vyliezť na podium, poprípade nahrávať album ktorý nestojí ani za jedno vypočutie, teda je tam pár fajn momentov, nepopieram, ale je to na chuja.
a Megadeth je tam
hned za nou sa silno taha Dream Theater...
a samozrejme Black Label Society nesmi chybat
ale tak ja ich mam najracej preto, lebo aj vsetky coveri co spravili tak su uplne fantasticke...
a piano cover
boze to je uuuuuuzasneeeeeeee!!!!
This world can't tear us apart
Megadeth Lucretia
jednoducho uchvatne!!!!!!!!
Tornado of Souls
Megadeth - Holy Wars
Symphony of Destruction LIve in Bueno Aires 2005...That One Night
À Tout Le Monde
a
1000 times goodbye
skvele lyrics
2. MEGADETH
........
SOAD je fajn, Korn tiež, Iron Maiden nemusím, Black Sabbath nepoznám tvorbu, Judas Priest takisto a SlipKnoT ma nebere. A Metallica je NAJPRECEŇOVANEJŠIA METALOVÁ KAPELA VŠETKÝCH ČIAS.
inak, aspoň niekomu sa to lúbi, všetci len metallica, korn, limp bizkit, slipknot a žiadne normálne kapely...
ostatne celkom sympaticke ale musim viac opocuvat kapelu aby som sa naladil na ich styl ...chapes metalove kapely musis hlavne pochopit to umenie ktore ti chcu sprostredkovat
ale raining blood nema chybu!!! po pici song!!
odporucam vypocut...
ale mne sa Slipknot celkom paci...co som dal to som dal...
Samozrejme ešte mrte kapiel...
Symphonic black metal anyone?
ešte toto velice silno odporúčam, na začiatku strašná explózia potom ukludnenie, a v momente keď už máš pocit, že by to chcelo zmenu tak atómový výbuch, kokos tie sóla, úplne odveci z hudobno-teoretickej stránky sa to asi ani za hudbu nedá považovať... normálne cítiť jak to reže do teba. môj top gitarový tandem je určite king-hanneman potom vrtulník, potom záver, najlepšie jak tam strieda tie činely vycinkávacie mňam, lahuodka.
inak, jedna poznámka k metallica, ono vlastne urobili dosť záslužnú činnosť, každý začínajúci gitarista začína na metallice, kurát každý hrá nothing else medrs ja som začal masterom a dobre mi je
kua, keď som nadrbaný tak vypisujem strašne odveci siahodlhé chujoviny o hovne, zisťujem.
Kiss of Dawn
And love's light blue
Led me to you
Through all the emptiness that had become my home
Love's lies cruel
Introduced me to you
And at that moment I knew I was out of hope
Kill me
I begged and love said no
Leave me
for dead and let me go
Kill me