hej,bol to prekrásny a veľmi sumtný film,keď som sa prvý krát rozhodla pozerať ho,myslela som ti,že to bude jeden z tých amerických trapných "veľkofilmov" ako napr.Titanic,ale mýlila som sa,je to fakt super film....klobúk dole...
To bol naaaadherny film... veelmo smutny ale skvely som ani necakala ze bude taky dobry lebo ked sa o niecom poviem americky velkofilm necakam nic dobre ale totobola fakt pecka...
Podla mna vyborny film..ked som to videla mala som asi 14?..nejak tak..som sa rozplakala na konci..Michael Clarke Duncan svoju rolu Johna, vyborne zahral..bol to proste vyborny film
heeeeeeeeeey,beauty movie,ale ne fakt sa mi rátal,no viackrát by som si ho nekukol,asi preto lebo by ma rozplakal,ked som videl prvýkrat tak som sa ešte držal
tento film patri medzi moje najoblubenejsie...je pravda ze ked ho vidite po prvy krat moze sa stat ze sa vam budu hrnut slzy ale to sa moze stat aj ked ho vidite po desiaty.....ale fakt naj film
hej je to uzasny film je predsa podla kinga...a knihu by som si tiez precitala...ale film...dokonale spracovany a herecke vykony boli uzasne...jeden z mala filmov v tejto dobre kere su dobre
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov