mam jednu staru kazetu od nich (almost heaven, 1996), akurat v sobotu som ju nahraval do PC pre matku napicu ich bolo tolko vela, na albume co mam ja je viac "vaty" ako dobrych skladieb (ale i fell in love with an alien je dobra skladba). inac su fakt z dnesneho pohladu na smiech, ale co uz, je to urcity milnik v pop music
Náhodou... ja som si na nich minule nejakou záhadou spomenula, tak som si hneď nostalgicky išla pustiť zopár z tých lepších pesničiek (Áno, boli zvláštni, ale niektoré pesničky majú fakt dobré )
juuj viem ze ked som bola malinka tak som ich pocuvala ... dokonca mikinu s nimi som mala .. ale po par rokoch som si nevedela spomenut ani na jednu pesnicku od nich .. minule mi moja spoluziacka pustila jednu pesnicku fell in love with an alion ... sa mi ta pesnicka strasne pacila az na ten zensky spev co tam je .. ale ten chlapcensky skvely .. strasne sa mi pacila ta pesnicka a potom mi povedala ze to je kelly´s familie
ja si pametam ze ked som mal asi 3-4 roky ze sa mi pacila jedna pesnicka od nich ale vobec si ju uz nepametam a nwm ci to boli oni..ale myslim ze boli asi na 80%
heh...pekna diskusia z toho nie nepocuwam ich ale minule som nasla este ich plagat medzi starymi wecami a pohladala som aj niektore pesnicky na nete heh a niektore su celkom podareneee...ale w dnesnej dobe heh ale tie dlhee wlasy kamoska ich minule porownawala s NIGHTWISH ze wlasy maju podobne niktori len ta hudbaa lol
náhodou,,,neboli zlí,,,nech vyzerajú ako koľvek je to ich vec dlhé vlasy a zvláštna móda... ale boli nadaní,,,ovládali veľa jazykov a hrali na veľa nástrojov a každý ma pekný hlas,,, myslím si že sú fajn,,,vo svojej dobe vedeli urobiť šialenú show...a tak si myslím že sú právom považovaní za jednu z najlepších kapiel 90tych rokov... a tie predané kazety, CD, platne, tričká, videá atď. sú toho dôkazom,,,myslite si čo chcete,,je to môj názor...
dodnes mi je luto, ze som bola hrozne mlada, ked zazivali najviacsiu slavu..inak poslednych par rokov zvacsa vydavaju vlastne solo projekty- kazdy podla svojho gusta a da sa to pocuvat, velmi prijemne, vyzrete..fakt sa vyrazne pohli uz aj jedny z ich poslednych spolocnych albumov (HomeRun ci Hope) boli skvele..jaaaaaaaaj na nich si nedam dopustit maju skvele hlasy, obrovsky talent
a btw-Paddy vstupil do klastora (niekedy medzi 2004-2005?), ale koluju teraz spravy, ze vystupil z neho..Barby bola pravdepodobne liecena z drogovej zavislosti a este dakej psychickej choroby a na verejnosti sa dlho dlho neukazuje, starali sa o nu na striedacku surodenci..Joey sa venuje sportu prevazne, John s manzelkou spieva, Jimmy so zenou tiez zalozili skupiny, Maite, Angelo a Patricia maju solo drahy, takisto aj Kathy..zalozili si (vacsina) rodiny a maju krasne deturence
a btw2- Kathy sa nedavno prihlasila do nejakej nemeckej verzie talentu a na otazku preco tak nici, ved mali s The Kelly Family mnozstvo penazi odvetila nieco v zmysle "zly manazment"..ze to neobhospodarili, rozflakali..asi
btw3- originalne/spociatku ich bolo 12- 4 deti z prveho manzelstva a 8 deti z druheho Danovho manzelstva..ale v case najvacsej slavy vystupovalo len 9..
a posledny dodatok..okrem Kellyovcov pocuvam napr. aj folkmetal
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
pocuvas nebodaj?!
the kelly family
A Baarculiq: Už drž ústa
v každom fóre napíšeš: Woobec nwm do/co to je ale ...a trepeš dristy...
už si riadne trápna a ako si si mohla všimnúť nikto na teba nemá NERVY!!!
a čo ked nema ja si budem trepat čo stem kedy stem
ked dawaju take šlahnute themy a nide sa neda wijadrit tak enkde musim ..ehmmm
Ale na tuto skupinu sme si spomenuli asi pred 1/2 rokom aj v praci,lebo tam nastupil jeden chalan-ze total Paddy,z Kelly Family...
@temari230 jezismarja porovnavat kelly´s s nightwish = CH-O-R-é-
musim sa ale inak priznat ja ich este stale pocuvam aj ked to vobec nezapada do mojej hudobnej kategorie..ale co uz..paddy mal inak brutalne vlasy
a btw-Paddy vstupil do klastora (niekedy medzi 2004-2005?), ale koluju teraz spravy, ze vystupil z neho..Barby bola pravdepodobne liecena z drogovej zavislosti a este dakej psychickej choroby a na verejnosti sa dlho dlho neukazuje, starali sa o nu na striedacku surodenci..Joey sa venuje sportu prevazne, John s manzelkou spieva, Jimmy so zenou tiez zalozili skupiny, Maite, Angelo a Patricia maju solo drahy, takisto aj Kathy..zalozili si (vacsina) rodiny a maju krasne deturence
a btw2- Kathy sa nedavno prihlasila do nejakej nemeckej verzie talentu a na otazku preco tak nici, ved mali s The Kelly Family mnozstvo penazi odvetila nieco v zmysle "zly manazment"..ze to neobhospodarili, rozflakali..asi
btw3- originalne/spociatku ich bolo 12- 4 deti z prveho manzelstva a 8 deti z druheho Danovho manzelstva..ale v case najvacsej slavy vystupovalo len 9..
a posledny dodatok..okrem Kellyovcov pocuvam napr. aj folkmetal