NO VIDíM,žE AJ TAK TU JE IBA PRáZDNE MIESTO TAK FAJN,KTO POčUVA KILERS OKREM MňA,nedavno mli koncert v českej republike,nebol na ňom niekto z vás?ja som ho prepasol
smile like you mean it,vypočujte si jenny was a friend of mine,ak sa vám páči somebody told me,
vypočujte si on top,ak sa vám páči bones,vypočujte si replaceable,ak sa vám páči
when you were young,vypočujte si all the pretty faces,ak sa vám páči midnight show vypočujte si cele cd hot fuss,ak sa vám nepáči the killers,nereagujte zbytočne na tento članok=P
indie ....a killers moje oblubenee su sams town abey road version.A myslim si ze pesnicka mr.brigtside sa neda opocuvat...ale inak celkovo tie nove veci ako trasqualize ci jak sa to pise ma moc neoslovili sa mi zdaju dost slabee ....Prvy album bol origos a na velmi vysokej urovni kazda pesnicka inaa druhy uz nebol az tak.Ale prisiel som mu na chut a dost ale na prvy sa nechytal.Som zvedavy cim prekvapia na tretom.Teraz co som objavil super hudbu tak je albert hammond jr.(gitarista zo strokes) co ma solovku je to velmi vyborne a tento rok ma vydat druhy album..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
smile like you mean it,vypočujte si jenny was a friend of mine,ak sa vám páči somebody told me,
vypočujte si on top,ak sa vám páči bones,vypočujte si replaceable,ak sa vám páči
when you were young,vypočujte si all the pretty faces,ak sa vám páči midnight show vypočujte si cele cd hot fuss,ak sa vám nepáči the killers,nereagujte zbytočne na tento članok=P
to som ja , dlho som tu nebola , akosi som anevrela na birdz...pocuj, a kde mali koncert?kde v cechach?