Dúfam, že tu už nejaká taká téma nieje Tákže rozhodla som sa založiť túto diskusie preto, lebo zbožňujem kapelu The Kooks a verím, že je nás takých viacej Kto všetko počúvate The kooks? Čo hovoríte na ich nový album Konk? A trebárs aké sú vaše obľúb
The kooks aaa milujem milujem ten uzasny osobity hlas, milujem vsetky ich pesnicky miluejm ich celych , milujem see the sun , milujem ALWAYS WHERE I NEED TO BE , milujem do you wanna, gap , milujem KOOKS
Bože ľudia, aká som šťastná, že sú aj viacerí zo Slovenska, čo milujú Kooks Ja momentálne hrozne žeriem See the sun A inak súhlasím s Mayom, že prvý album bol viac dynamickejší.. tento je fakt skôr taký kľudnejší.. ale myslím, že aj napriek tomu nesklamali. Okrem iného LUKE je hrozne seeexi mňam.. musela som to napísať, ale žeriem jeho stajl
LUke ma hlaven starsne sexy hlas a ja neviem ale mne sa strasne pacia niektore songy , ktore ked mam zlu naladu uplne ma vyhecuju a ziaria takym opitimizmom ty kks inak ja ich poznam us riadne dost davno ale tuna piplovia na SR ficia na niecom inom
áno, súhlasím.. má hrozne seksi hlas a ako hovoríš, vždy keď si ich pustím tak mám oveľa lepšiu náladu... proste sú perfektní, na čele s Luke(om) Ináč vraj majú prísť na budúci rok na Pohoda fest, viete o tom niečo bližšie, alebo je to len nejaká blbosť?
Jasné, asi by som sa zbláznila od šťastia kebyže prídu Hej a na čele fixkou I love The Kooks Mne to hovoril jeden kamoš a len tak sme sa stavili, že či prídu, lebo on to niekde počul
nekecaj , cosi to by som sa asi nacisto zblaznila ked oni su taki uplne nekonfliktni, taka dobra hudba , pocuvatelna stale, velmi sa mi pacia, luke so svojim osobitym hlasom , perfektne , a absolutne ma to nemrzi ze ich este vela ludi tuna na sr nepozna som rada ze su iba nasi
Hej, veď aj ja.. To je pravda, i keď minule som počula always where i need to be ako hrali na fun rádiu skoro mi zabehlo pri tých raňajkách Achjo, snáď sem niekedy prídu koncertovať, veľmi rada by som išla na ich koncert, pretože pre mňa sú to jedna kvalitná kapela.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
a viac sa mi paci ten prvy, druhy mi pride az velmi kludny...
nechcem prehanat, ale tak vsetky songy su super podla mna Ale najviac uplne sa mi paci asi Seaside
..ich hudba vylepsuje naladu!
..a luke je zlatyy