toto tu uz bolo a smejem sa na tom kruto vzdy, ked to vidim. mam pocit, ze uz aj samotni rezisetri klipov si z toho robia prcu a naschval tym provokuju
pozrel som si @5 a @15 a prečítal som si začiatok toho čo je pisane v prvom linku,tie dlhe videa sa mi pozerať nechce. absolutne nechapem o čo ide,môže mi to niekto v skratke vysvetliť?
videl som všetky tie videá a proste nejak tomu neverím, ak by to bola naozaj pravda ... tak tí "ilumináti" by sa postarali o to aby tie videá nezazreli svetlo sveta ... teda keď už majú takú moc ...
@fxx illuminati sú proste tí "vyšší" ktorí ovládajú umelcov a nielen tých vo vš. smeroch, zakladajú si na hlbokej satanistickej symbolike v klipoch,textoch..., vzburu ich "obetí" riešia numerologickou pomstou/vraždou/ alebo podhadzovaním drogových a pod. afér..každopadne sa oplati urobiť si na to čas sám tvorca seriálu napísal že ani všetky tie videá nestačia na vyjadrenie a pochopenie niečoho tak hlbokého... Ale je to stále miestami také kadejaké otázne je na nás či tomu veriť chceme alebo nie
@natashatko a ja stále neviem že čomu veriť,lebo @25 som nepochopil,ani to čo si vygooglim nechápem
tak teda verím tomu,že ak si pustim nejaky song odzadu tak tam budem počuť všelijake pičoviny a budem si namyšlať že su to zmysluplné slová a umyselne je to tak nahrané lebo v @15 som si všimol ako jediné len toto
@fxx najprv si pozri všetky tie videá...to ti spraví ako taký obraz..potom si pozri Anjeli a démoni, to je zas trošku o inom, nie o hudobnom priemysle a potom si pokukaj ešte voláke videá na nete..myslím že to pochopíš potom...
a nejde o songy od zadu ale o celkové symboly v klipoch....otras
@fxx jasné že to nepochopíš ak ťa to nezaujíma a nechce sa ti obetovať hodinku na tie videá..neodmietala by som to čo nevidim, potom by som si spravila názor..jasné že niektore veci su prehnanosti a rozpravky,ale niečo na tom pravdy je
@terazticho a @natashatko pozrel som si tie prve tri videá ale tak velmi ma to nezaujíma že nemám záujem pozrieť si ďalšie lebo to považujem za stratu času. nejake kvazi skryte znaky ktore si každy vysvetli po svojom,každý vidí to čo chce. a to že lady gaga má niečo s okultizmom som už niekde čítal. ale je mi to uplne jedno,počuvnem si dobru hudbu a som spokojny,klipy pozeram len zriedka a UKF dubstep iluminati určite neovladaju
@eraser mal by si pozrieť tie videá.(www.aiall.org/modules.php?name=News&file=article&sid=626)tie prvé sú dosť nudné, ale ďalšie sú už zaujímavé potom budeš mať aký-taký prehľad...
@eraser keď si pozreiš videá,budeš vedieť, o čom to vlastne je..to sa nedá vysvetliť v skratke..keď chceš vedieť, o čo ide, musíš mať napozeraných veľa videí, a čítať o tom, zaujímať sa o to...alebo proste mávni rukou, choď do fóra a zapoj sa do inej diskusie. nikdo dnes nemá čas vysvetlovať ti to. keď o tom chceš niečo vedieť, zisti si sám.link máš sorry, ale je to tak
@terazticho no, moja zlatá je to tak, manipuluju s ludmi jak s bábkami, ved si pozri aspon to video co tam je, to odhalenie hudobneho priemyslu, tak budes o trosicka viac v obraze, je to fakt dobry dokument..
@rainman ?!? .. Mierne nechapem. Dala som to sem preto , lebo o tom viem snáď, a ten dokument som si pozrela. Chcela som len vediet, kolko dalsich ludi sa o to zaujima.
Odhalenie hudobneho priemyslu ... mraz po chrbte mi behal ked som to pozeral ... ale verim tomu... co sa deje vo svete tomu nasvecuje ... nie len v ramci hudby ale vsetkeho ... smutne je len to ze co bude dalej ? to nikto nevie .. atentat na dvojicky .2001.. iluminati numerologia ... 11 , 22, 33 su ich vyznamne cisla . 2001 plus 11 ... 2012 ... co sa stane ? koniec sveta ?, 3 svetova vojna ? v kazdom pripade to nepripisujem nahode ... tie cisla nieco sleduju
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
50 komentov
ale je tomu ťažie uveriť lebo bez tých slov by si to nepočula ...
potom
a vôbec ked si vyhladáš na youtube tak farhank501 čo spravil tento seriál toho má veľa...
Sa tiež musel upísať diablovi, inak to proste nevidím.
(Nemáte niekto link na rozbor (na nejakom online magazíne) Alejandra?)
@terazticho ale z konspiratorov si kazdy len utahuje
tak teda verím tomu,že ak si pustim nejaky song odzadu tak tam budem počuť všelijake pičoviny a budem si namyšlať že su to zmysluplné slová a umyselne je to tak nahrané lebo v @15 som si všimol ako jediné len toto
a nejde o songy od zadu ale o celkové symboly v klipoch....otras
@fxx : @natashatko má pravdu, pozri si najprv všetky tie videá...
(myslela som, že originál je český)
@esmik vďaka.
počúvajte ten začiatok !!! to určite musia byť ilumináti !!
@esmik a keby aj... ako tomu pomôžem napríklad ja ?