Videli ste tento film alebo ste čitali knihu ??? AKy mate z toho pocit ? Veríte tzv. Tajomstvu ? skúšali ste robiť podľa toho, čo bolo vo filme hovorené resp. v knihe písané ? Riadite sa danými pravidlami ? Aký máte z toho všetkého pocit ? Ja osobne tomu
necitala som to /zvysky zdraveho rozumu mi ostali/ len som o tom dost vela pocula a mam na to nazor ze je to picovina vymyslena pre ludi neschopnych urobit nieco so svojim zivotom aby im davala pocit ze staci mysliet dobre a vsetko dobre pride
leda picu mili zlati
pozitivne si mysli kolko chces ked je to to jedine co urobis aby si sa o nieco pricinila a veris ze to bude fungovat tak sorry ale
pocul som to od kamarata kt si po prezreti filmu myslel ze ak si to bude velmi zelat ci mysliet na to tak vzlietne aj na mesiac..kravina.. verit pozitivne je super ale ja si myslim ze najlepsie je byt pri zemi a uvazovat triezvo..ak mas sen tak za nim chod ale nespoliehaj sa len na pozitivne myslenie..dolezitejsie je to co obetujes aby sa ti tvoje zelanie splnilo..
nestačí len pozitívne myslieť.. podla mna je na tom trochu pravdy..aj ked sa určite netreba spoliehať, že ked to tam nejakí vedci hovorili, že to je všetko pravda a že keĎ si poviem áno myslím pozitívne a vyjde mi to čo chcem..tak že s to aj stane no
ja sa tym tiež z časti riadim.. aj tomu verím.. ni euplne ale .. verím A možem povedať, že mi to neraz vyšlo Ale vždy si poviem že to je yasi nahoda niesom si ista..
nieco na tom bude,ved tie citaty tych uspesnych ludi z minulosti o tom svedcia..najviac sa mi pacilo to ze ci uz si poviete ze nieco dokazete alebo nedokazete zakazdim budete mat pravdu
ale každopádne, je to také prirodzené, akurát že tým, že niečo také zmedializovali a šíria to ďalej si to možno viac ľudí uvedomí.. nie som nejaký fanatik ale verím na zákon príťažlivosti.
@kaylee ako mi môžeš vravieť že som naivná keď ani nevieš o čom to je keby si si to prečítala tak ok povedz si názor...ale vyjadrovať sa tu len preto aby si sa s niekym hádala že sa nudíš? zaujímavé
@12pusnika16 ved si precitaj co pises v @13 preboha a s kym sa tu ja hadam? vyjadrila som mierne zdesenie nad tym ako niekomu moze prepinat a pravo vyjadrit sa maju aj ti co nemaju taky nazor ako ty
@kaylee nieje moc múdre odsúdiť niečo, čo si ani nečítala a vieš o tom z počutia... proste je to zákon príťažlivosti, ak myslíš pozitívne, dejú sa pozitívne veci, ak formuluješ svoj svet okolo negatívne, dejú sa negatívne veci, to ale nezamená, že sedíš na riti a čakáš, kedy ti padne zlaté prasa do náruče
@kaylee čudovala by si sa, aké dôležité je robiť veci, o ktorých si maximálne vnútorne rozhodnutá, že sú správne a veríš im. samozrejme, nejde to tak vždy, ale je to dôležité..
niekto niečo robí a snaží sa, ale aj tak sa mu nedarí..na svete je kopec negatívnych ľudí-takzvaní "blokovaní sťažovači"
čítala som knihu ale nejak to nepraktizujem. Ja som celkovo pozitívny človek a viem ze ked sa o niečo budem snažiť tak je velka moznost ze to dosiahnem ale nesnažím sa zapratávať si myslel pozitívnymi myšlienkami. Občas si treba aj zanadávať.
nemôžem povedať, že by som tomu slepo veril... v niektorých aspektoch mi to príde trošku nafúknuté... no niektoré veci sa mi dokonale zhodujú s mojimi doterajšími pozorovaniami (netušiac, že niečo ako Secret vôbec existuje), takže u mňa jednoznačne palec hore !
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
41 komentov
leda picu mili zlati
pozitivne si mysli kolko chces ked je to to jedine co urobis aby si sa o nieco pricinila a veris ze to bude fungovat tak sorry ale
Vieš v čom je tajomstvo ? nie veriť. Ale byť si istý. Pripraviť sa na to že to tak bude. A žiadne také čo ak... alebo prečo nie...
ten kto hlada dovody preco to nejde sa rovno odpise a nedosiahne nic
to je moje seecret a funguje len pre vyvolených, ktorý vedia ako s tajomstvom správne narábať
To "tajomstvo" pozna kazdy clovek, len vela ludi o tom nevie.
Ved si uvedomte, ze velke percento prislovi je na tom zalozene.
pekny priklad: "Spomen certa a je tu." Tym ze na niekoho myslite, akokeby ste ho myslienkovo privolavali.
A je to aj vo velmi velkom pocte filmov... kde niekto vysvetluje ako tvoja mysel ovlada svet atd.
ale každopádne, je to také prirodzené, akurát že tým, že niečo také zmedializovali a šíria to ďalej si to možno viac ľudí uvedomí.. nie som nejaký fanatik ale verím na zákon príťažlivosti.
pointa mi bola parkrat vysvetlena v zivote by som neklesla tak aby som tu knihu citala sama
a nenudim sa mam co robit dakujem za opytanie
najdolezsie je veci robit nie o nich rozmyslat
niekto niečo robí a snaží sa, ale aj tak sa mu nedarí..na svete je kopec negatívnych ľudí-takzvaní "blokovaní sťažovači"
v toto verím ,niekedy to skúšam aj ked..nemusí byť všetko pravda.
hej verim, ved preco neverit. mam pocit ze ked je clovek pozitivne naladeny tak mu hned ide vsetko lepsie aspon ja to tak vnimam
a este @dreamagall , pozitivne myslenie nie je o tom ze teraz cely zivot nebudes nadavat